Mikor volt jobb élni?
Az Orbán- vagy a Gyurcsány-érában?
Írjatok indoklást is!
Köszi!
32.
Öreg, nekem ugyan mindegy, mit hiszel. Nem vagy benne, mert hülyéket beszélsz. Mikor kezdtem Volános voltam. Volt osztrák engedély, cserélgettük, az osztrák CEMT - et Hengersbergben.
Vagy cseh pályát jártunk, Rajka, Kuty, Waidhaus. Évekig angolt jártam, az EU előtt.
Szóval ne okoskodj, ez nagy fiúk dolga.
"Öreg, nekem ugyan mindegy, mit hiszel. "
Én azt hiszem, hogy te otthon ülsz egy hokedlin nonstop és hamukázol és még egy B kategóriád sincs. Ne altass már itt le senkit, hogy egy kamionsofőrnek nincs fingja egy roláról, csak 2 óra múlva! Nagyon gagyin csinálod ezt az orbánizmust!
36.
Figyu, tesó. Emlékszel a Londrán mikor mentünk Teheránba '82 - ben? Ott volt a Vasi Pista, hogy milyen csókosa volt a Speizer Gabinak meg az Ember Péternek... Persze, a Petkó is a haverja volt, meg a Préger. Tesó, majd Buleszban, az Atlantikban, a porosban, majd iszunk valamit. Hol álljunk meg? Viking, Atlantik, Dallas?
Vagy. Kuty után a Kolbászos. Maribor, százas - kút. Svédország, Trelleborg, a "ketrec".
Mond valamit?
Ashfordban, a pudingosoknál, mikor berúgtunk, hol voltál? Vagy La Jonquera - ban?
Nagyfiúkat akarsz számonkérni? Krasznaja Gorka, az oroszoknál, voltál ott?
A "Ketrec", Svédországban? A Hyltena parkoló Jönköpingnél? A kompok, Travemünde - Trelleborg, Rostock, Kiel - Göteborg stb.
Ehhez te porbafingó vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!