Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor volt jobb élni?

Mikor volt jobb élni?

Figyelt kérdés

Az Orbán- vagy a Gyurcsány-érában?

Írjatok indoklást is!

Köszi!

2018. szept. 27. 20:19
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Látom 2 óra alatt felkészítetted magad az internetről:)
2018. szept. 27. 21:58
 32/41 anonim ***** válasza:
Volt amúgy Rola hegyeshalomban is, de hagyjuk...
2018. szept. 27. 21:59
 33/41 anonim ***** válasza:

32.

Öreg, nekem ugyan mindegy, mit hiszel. Nem vagy benne, mert hülyéket beszélsz. Mikor kezdtem Volános voltam. Volt osztrák engedély, cserélgettük, az osztrák CEMT - et Hengersbergben.

Vagy cseh pályát jártunk, Rajka, Kuty, Waidhaus. Évekig angolt jártam, az EU előtt.

Szóval ne okoskodj, ez nagy fiúk dolga.

2018. szept. 27. 22:07
 34/41 anonim ***** válasza:

"Öreg, nekem ugyan mindegy, mit hiszel. "

Én azt hiszem, hogy te otthon ülsz egy hokedlin nonstop és hamukázol és még egy B kategóriád sincs. Ne altass már itt le senkit, hogy egy kamionsofőrnek nincs fingja egy roláról, csak 2 óra múlva! Nagyon gagyin csinálod ezt az orbánizmust!

2018. szept. 27. 22:15
 35/41 anonim ***** válasza:

34.

Jó, igazad van.

2018. szept. 27. 22:17
 36/41 anonim ***** válasza:
Eleve már a pofád sem kamionista, de a beszéded sem. Ejj nem tudom miért hazudik itt mindenki mást ami....?
2018. szept. 27. 22:18
 37/41 anonim ***** válasza:

"Jó, igazad van."

Tudom

2018. szept. 27. 22:19
 38/41 anonim ***** válasza:

36.

Figyu, tesó. Emlékszel a Londrán mikor mentünk Teheránba '82 - ben? Ott volt a Vasi Pista, hogy milyen csókosa volt a Speizer Gabinak meg az Ember Péternek... Persze, a Petkó is a haverja volt, meg a Préger. Tesó, majd Buleszban, az Atlantikban, a porosban, majd iszunk valamit. Hol álljunk meg? Viking, Atlantik, Dallas?

Vagy. Kuty után a Kolbászos. Maribor, százas - kút. Svédország, Trelleborg, a "ketrec".

Mond valamit?

2018. szept. 27. 22:28
 39/41 anonim ***** válasza:

Ashfordban, a pudingosoknál, mikor berúgtunk, hol voltál? Vagy La Jonquera - ban?

Nagyfiúkat akarsz számonkérni? Krasznaja Gorka, az oroszoknál, voltál ott?

A "Ketrec", Svédországban? A Hyltena parkoló Jönköpingnél? A kompok, Travemünde - Trelleborg, Rostock, Kiel - Göteborg stb.

Ehhez te porbafingó vagy

2018. szept. 27. 22:45
 40/41 anonim ***** válasza:
Kinek?
2018. szept. 27. 23:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!