Mikor volt jobb élni?
Az Orbán- vagy a Gyurcsány-érában?
Írjatok indoklást is!
Köszi!
Most.
- Jobban keresek
- Elfogadottabb rasszistának lenni
- Nagycsaládosként kapok egy csomó kedvezményt
A Kádár idején. Ez a sok szar hazavisz mindent.
Az Öreg olyan kombinációt dolgozott ki, hogy anyámék tudtak egy 2 szintes házat építeni, balatoni nyaralót venni és új wartburgot, továbbá engem egyetemre járatni, és pesten lakást venni nekem, egy szövőnői és egy esztergályosi fizuból. Most csinálja ezt meg valaki.
"Az Öreg olyan kombinációt dolgozott ki, hogy anyámék tudtak egy 2 szintes házat építeni, balatoni nyaralót venni és új wartburgot, továbbá engem egyetemre járatni, és pesten lakást venni nekem, egy szövőnői és egy esztergályosi fizuból. Most csinálja ezt meg valaki"
Na. Van három lakásunk, egy 8 hónapos, 7.5 milliós Hondánk, tavaly Madeirán nyaraltunk, és ha nem esik egy tégla a fejemre és élek addig, a kislányom külföldi egyetemre fog járni - még óvodás. Titkárnő és kamionsofőr fizetésből.
"Na. Van három lakásunk, egy 8 hónapos, 7.5 milliós Hondánk, tavaly Madeirán nyaraltunk, és ha nem esik egy tégla a fejemre és élek addig, a kislányom külföldi egyetemre fog járni - még óvodás. Titkárnő és kamionsofőr fizetésből."
Kezd hasonlítani, de azt nem tetted hozzá, hogy kihalt a családod és örököltél, továbbá külföldön gürizel.
Ez anno megment hazaiba anno mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!