#9: Ja, a nagy jólétet főként amerikai hitelekből sikerült fedezni.
2018. szept. 27. 20:51
12/41 anonim válasza:
Gyurcsány idején AMIKOR 1 éve volt hatalmon. Megteremtett egy idillikus világot, ahol jár pl 13. havi nyugdíj is, stb(hahahaha, aztán jól megszpta az ország, hála az ilyen meggondolatlan beetetésnek)
2018. szept. 27. 20:52
13/41 anonim válasza:
9.
Még nem örököltem - de fogok - remélem sokára. Külföldön dolgozom - Csehországban, Ahoj - asszony otthon. Én magyar cégnél is 300 - 350 - et kerestem, sőt, mikor élőállatos sofőr voltam, 600 - at. Ezelőtt tíz évvel.
2018. szept. 27. 20:54
14/41 anonim válasza:
Fletó idején jobb volt, a bérek vásárlóereje bőven magasabb volt, mint most, valamint nem volt ennyi rengeteg mélyszegény, csöves és kivándorló, és Fletóék sem voltak ennyire pofátlanul tolvajok és hazugok, mint a Fityesz,.
2018. szept. 27. 20:56
15/41 anonim válasza:
Persze, hisz itt túláraztak minden hülyét semmi melóért:)
IFA sofőrként is jó ha kaphattál 90-et.
"Ahoj - asszony otthon. "
Asszony még a múltkor titkárnő volt és 700 ezret keres, csak a hülye csöves magyaroknak szúrnák ki a szemét 70-120 ezerrel. Egy jaúú asszony mint a tijed az megkeresi...HIHIHI
2018. szept. 27. 20:59
16/41 anonim válasza:
10.
"Mikor dolgozol, kamionos?"
Ma Bolzanoban kezdtem reggel 03:50 - kor. Onnan Ingolstadtig mentem, ott pótkocsit cseréltem egy cseh kollégával. Mert az olasz almalé Zeebrugge - be ment, Belgiumba, de én hétfőn elvileg mennék haza. Szóval leraktam az ő Hamburgban rakott pótkocsiját Wasserburgban, most Linz mellett állok. 630 km - t vezettem ma. Holnap töltök almalevet Enns - ben a Pfannernél, lerakó Lauterach, de valószínűleg megint csere lesz, tejjel rakott pótkocsit fogok kapni, arra számítoj, lerakó Hartberg Ausztria. És onnan Schwechat - és onnan haza!
Érthető? Hihető?
2018. szept. 27. 21:05
17/41 anonim válasza:
Most. fletó idején nem hogy emelkedett volna, inkább csökkent a bérem. Akkoriban örültem, ha csak 1-1 számlát kellett eltolni, és nem kellett szülőktől elfogadni a kisegítést. Most viszont ugyanott dolgozom, ugyanabban a pozícióban, ugyanúgy versenyképtelen fizetésért, de be tudok fizetni mindent időben, és nem kell külső segítségre támaszkodnom. Nem azt mondom, hogy enyém lett a világ, így is meg kell húznom magam, de legalább az alap megélhetésem biztosítva van.
2018. szept. 27. 21:10
18/41 anonim válasza:
A legtöbb országba vonatra terelik mint nálunk a rola volt. Egyik ismerősöm kamionozott de el volt véve a jogosítványa itthon ittas vezetésért, a másik meg egy 350 ezerért járta a skandináv országokat a jégen 2 löncshússal meg szaross gatyában. Nem kell itt túlfavorizálnod ezt a kamionozást.
2018. szept. 27. 21:11
19/41 anonim válasza:
15.
Most is titkárnő, és 420 körül kap. Nekem könnyű, mert mindig igazat mondok. Mi okom lenne hazudni? Én napi 90 eurót kapok, havi 20 - 21 napot dolgozom. Van felvétel, lehet jönni.
2018. szept. 27. 21:11
20/41 anonim válasza:
18.
Te ló.aszt sem tudsz a kamionozásról.
Milyen országokban van vonatra terelve? Írd már le, hadd szórakozzak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!