Mikor volt jobb élni?
Az Orbán- vagy a Gyurcsány-érában?
Írjatok indoklást is!
Köszi!
Ha a kamionos szerepjáték tetszik akkor legyél maximalista!
Fidesz idején a bérek és a megszorítások nagyobbak.
Maszop hagyaték idejében meg az államháztartás és külföldi kapcsolatok erősebbek. Aki csak az egyiket tartja értéknek, annak be van kötve a szeme. :(
A klasszikus nyugger változat meg az, hogy Gyurcsány idejében egészségesebb és fiatalabb voltam, ott volt jó élni. Mindenkinek 15-25 között van a fénykora. Mindenki akkor szeretett legjobban élni. Akkor volt a legnagyobb szabadság, a legtöbb vágy, a legtöbb motiváció.
Most 50 évnyi munka ára azonos 80nm ingatlan, míg Fletó idejében ez csak 35 év volt. :S
Ettől nem lesz jobb egyik érában élni, vagy a másikban. De most sokkal jobban visszatartja ez a fiatalokat a családalapításban, mint akkor. Ez csak egy vélemény. Nyugodtan szavazz le, magyar politika topik, ahol mások ellen szavaznak :) Szóval nekem az csak azt jelenti, hogy érted, miről van szó.
"A klasszikus nyugger változat meg az, hogy Gyurcsány idejében egészségesebb és fiatalabb voltam, "
Lehetsz te 20 évesen is tüdőrákos, és egy 2019 novemberi időponttal ct-re sztem nem sokra méssz....
21.
(Sóhajt) Mindenkitől bocsánat az off - ért.
Nna. Az EU előtt a nemzetközi fuvarozást engedélyhez kötötték. Mi az az engedély? Általában egy A4 - es forma okmány. Minden ország adott ki minden országnak ilyen közlekedési engedélyeket. Genehmigung. Authorization. Dozvola. Stb. Volt egy utas, több utas, tranzit, loco, CEMT stb.
Nomármost. Amely fuvarozó Ro - La - t használt, arra nem kellett engedély. Sőt. X darab vonatút után, pl. a labanc bónusz jutalom engedélyt adott.
Mikor beleléptünk ebbe a nyomorult EU - ha, 2004 - ben, ott már nem kell ilyen engedély. Mert EU.
Van még kamionvonat pl. Svájcban. Mint opció. Mert ezeknél a gyökereknél nem lehet éjjel meg hétvégén menni. Ezért, ha hétfő reggel kell lerakni valami szart mondjuk Milanoban, akkor muszáj leszel ezzel a deportáló vonattal menni Freiburgól.
Na így néz ki. De kerdezz nyugodtan.
22.
Köszi, 17 éve benne vagyok, kérdezz bátran.
21.
Amúgy Hegyeshalomban nincs RoLa. Ha jól emlékszem, Szombathelyre ment, Szegedről meg az osztrák Wels - be. Ma jószerivel csak törökök használják - hisz ők nem EU - sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!