Miért kell éheztetni az embereket Magyarországon?
Amíg el nem mennek dolgozni.
Ha nekik ez így jó, mit foglalkozol vele?
mindenikek adott a lehetőség hogy ne közmunkán tengesse az életét.
csak tudod egy 2 literes kannás, meg a hozzávaló sláger cigaretta pont kijön a havi 50 ezerből.
akinek van igénye az ki tudna lépni ebből a körülményből, de ők megelégednek azzal amiben élnek.
mondjuk a kérdésed amúgy is provokáció gyanús, de azért vettem a fáradságot és böfögtem valamit alá.
Aki manapság éhezik vidéken, az elissza, elcigarettázza a pénzét és egy renyhe tuskó. Ha éhezik, akkor meg is érdemli!
Aki nem is keres munkát, hanem beéri a közmunkával (mert esetleg ingázni kell) annak a kölyke egész évben - még szünidőben - is ingyen kap naponta 3x enni, ingyen kapja az iskolai felszerelést, a ruhaneműt, a tűzifát.
Egy évben 6x élelmiszercsomagot és kap vetőmagot, kiscsirkét, kiskacsát táppal együtt.
Szóval menjetek a sunyiba ezzel az "éhezik" dumával!
Nem értem. Kiterjedt vidéki (Szabolcs) rokonságom van, jól táplált, tenyeres - talpas parasztgyerekek, terebélyes asszonyok mind.
Nem látom, hogy koplalnának, sőt.
10.
Marha nagy ötlet volt. Szerintem meg találjunk olajat vagy nyissunk aranybányát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!