Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon a média miért...

Magyarországon a média miért szereti a "rossz parkolásokkal" hergelni az embereket?

Figyelt kérdés

Gyakran azon spekulálok,hogy ilyenkor készítsek-e pattogatott kukoricát, sok alacsony IQ-val rendelkező ember egymásnak esik.

Én kiállok a rosszul parkolók mellett, azért, mert én is közéjük tartozom, szerepeltem is az egyik online médiumban, pontosabban az autóm.

Azért foglalok el két helyet, hogy megóvjam az autómat az igénytelen,primitív bunkóktól, ugyanis Magyarországon nagyon sok van ebből a "fajból", nekicsapja az ajtót a mellette levőnek, úgy áll be melléje, hogy meghúzza.

Az én autóm is nagyobb értékű, nem az a fajta, aminek a sufniban foltozni lehet a fényezését.

Ha van lehetőség, akkor nagyobb értékű autó vagy kisebb érték de új modell mellé parkolok.Ha nincs, akkor elfoglalok két helyet.

A régi és olcsó autók mellé nem állok, inkább gyalogolok még 50 métert.

A legtöbben nem azért foglalnak el két helyet, mert bunkók,hanem a saját értéküket védik a bunkóktól, akik bizony az alsó osztályokból kerülnek ki.

Magyarországon még mindig nem alakult ki autós kultúra.

2018. febr. 19. 17:25
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Ha a fél parkoló üres és nem a rokiba állsz ám legyen, de ha a zsúfolt parkolóban két helyet foglalsz, akkor szerintem te vagy bunkó, aki fosik a többiek fejére...
2018. febr. 19. 17:32
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem szoktam úgy parkolni, viszont ha két autó kőzé parkolok mindíg úgy teszem hogy csakis a drágább fajta kocsik közé ha van rá lehetőség.

Velem is már előfordult hogy a mellettem parkoló illető meghúzta a tükrömet távozáskor. Egyeseknek ez talán kis kárnak tűnik viszont nekem 140 ezer forintomba került a javítás

2018. febr. 19. 17:34
 3/10 anonim ***** válasza:

Én meg ismerek olyat, aki már direkt az ilyen tahók kocsiját mint te már csak azért is meghúzza, "véletlen" te "véletlen" két helyet foglalsz el, ő véletlen szépen lekaristol. Tök jó világ egyik debilebb mint a másik.

B...d meg ha ennyire félted a kocsikádat, járjál busszal!

2018. febr. 19. 17:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj, fizesd ki kétszer a parkolódíjat és akkor semmi akadálya nincs.
2018. febr. 19. 17:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A tahó parkolással megnövekszik az esélye, hogy megkarcolódik az autód...

Az emberek dühösek tudnak lenni, ha miattad kell pár száz méterrel többet gyalogolniuk, esetleg cipekedniük.

2018. febr. 19. 17:39
 6/10 anonim ***** válasza:
70%

Kiállhatsz értük, de attól még tahó leszel és az ilyet nem szeretik sehol. Ahogy mások is írták, őket többször is éri "véletlen" baleset és teljesen véletlenül nekimegy a bevásárlókocsi az oldalának meg a tükörnek, szóval rossz a módszer.

Kezdj megbarátkozni azzal, hogy a kocsid akkor is csak egy szaros tárgy ami A-ból B-be visz, akkor is ha százmilliós, akkor is ha százezres. Ha félted, tartsd a garázsban vagy tegyél rá 6 menetrögzítőt.

Ha viszont két helyet foglalsz el és nem fér el tőled más, akkor bizony megszalad az az ásványvízzel megrakott kocsi. Szori.

2018. febr. 19. 17:47
 7/10 A kérdező kommentje:
Akkor tessék mindent bekamerázni, aztán kiderül,hogy kik azok akik az ajtót nekicsapják a másiknak meg meghúzzák.Utána meg lehet kártérítést kérni tőlük.
2018. febr. 19. 17:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Azért vannak bicskanyitogató esetek. Gondolom ez is hergeli a népet. (Jó, egyfajta irigy proli mentalitás is létezik az biztos.)
2018. febr. 19. 19:13
 9/10 anonim ***** válasza:

Legyen akkor a te módszered.Én továbbfejlesztem és ferdén foglalom a két helyet,menjünk biztosra.Átveszi a többi is, így lesz a 100 férőhelyből 50.Ha nem jut épp hely majd beállunk mások mögé keresztben a kocsival,hisz valahol csak le kell tenni.Majd kivárod amíg én a 2 gyerekkel átvergődöm 3 óra alatt a környékbeli boltokon.Lényeg hogy nekem jó legyen,a többi dögöljön meg. Igazságos ugye?

Vagy próbáljunk inkább európai színvonalon egymás mellett élni és parkoljunk úgy, mint egy normális ember? Nehéz....

2018. febr. 19. 19:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Valahol ezt fejben rendbe kéne tenni. Nagyon drága autóm van nekem is, de képes vagyok tudomásul venni, hogy az egy használati eszköz, amit nem vitrinben kell tartani. Bátran be merek állni bármilyen autó mellé bármelyik parkolóban, ott merem hagyni, mert nem azon rettegek, hogy jaj, nehogy baja legyen. Gondolom ha nagyobb értékű az autód, akkor biztosan casco-d is van. Ha meghúzzák, és megvan az elkövető, fizetni fog a felelősségbiztosítója, ha nem lesz meg, akkor a casco. Jó, tudom, hogy itt már önrész is van, stb, de ezek a szolgáltatások azért vannak, hogy te ne rettegve menjél ki az útra be legyél biztosítva arra az esetre, ha az autónak valami baja történik. Az autóink vannak értünk, és nem mi az autónkért.
2018. febr. 20. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!