Miért veri bele az emberekbe a média hogy a fű az milyen rossz meg kapudrog, és hasonlók?
Igen én is ismerek ilyeneket. Olyat is aki minden nap akár 4-et is eltolt, de aztán gond nélkül ráhagyta.
Talán mert ez fontosabb nekik, mint helyrehozni az országot. Mondjuk a hollandok megoldották:
Legalizálták és ezzel visszaszorították a dealer-eket és sok pénzt szereznek belőle.
azért mert kb mert ma már a fű "elfogadottabb" de rengeteg embernek a fű csak kezdet és utána komolyabb dolgot akar..
a fű ugyan olyan drog...
majd 20 év múlva mikor a tüdő vagy agy probléma lesz akkor kell vissza gondolni h mitől is lehet...
Sok elmélet van. Egyik szerint káros. Másik azt mondja, hogy csak nem ismerik (na persze...). Valaki, hogy egészséges, de nem dobják piacra, mert a gyógyszeriparnak ez nem tenne jót (személy szerint ebben hiszek, mert elég sok undorító dolgot elkövettek már a "fejesek"). Aztán lehet az is, hogy az EU nem engedi.
Az egyetlen megoldás az lenne, hogy IGAZAT mondják el a drogokról. Nem azt, hogy a fű a heroin meg pl. az LSD kábítószer, és az rossz (M'kay?). Ez hazugság. A heroin valóban az egyik legundorítóbb szer a világon, de a fű és az LSD nem. Rászokni nem lehet, ártani nem árt.
De ez addig nem fog bekövetkezni, még az az 1% hatalmon van. De ha eljön az idő, hogy teljes szabadság lesz a Földön, akkor mindenki rájön, hogy mennyi hazugság volt...
"Jesszusom, az LSD nem árt?"
Neki már nem...
19:27 vagyok.
Sose használtam alkoholon, gyógyszeren (fájdalomcsillapító, stb.) és kávén kívül más drogot (persze nem egyszerre...). Egyszerűen csak sok dokumentumfilmet néztem és sokat olvastam a drogokról, mert érdekel a téma.
"Miért kell birka módjára mások után menni?"
Birka módjára te mész a tömeg után, ha elhiszed ezeket a hazugságokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!