Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért veri bele az emberekbe...

Miért veri bele az emberekbe a média hogy a fű az milyen rossz meg kapudrog, és hasonlók?

Figyelt kérdés
Én ismerek embereket akik füveznek, már sok ideje de érdekes módon nem lettek se hajléktalanok nem szoktak rá az erős drogokra, a családjuk se fordult el tőlük, teljesen norális életet élnek. És mégis csak egyre jobban szigoritják.
2011. dec. 7. 18:41
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
32%

Igen én is ismerek ilyeneket. Olyat is aki minden nap akár 4-et is eltolt, de aztán gond nélkül ráhagyta.

Talán mert ez fontosabb nekik, mint helyrehozni az országot. Mondjuk a hollandok megoldották:

Legalizálták és ezzel visszaszorították a dealer-eket és sok pénzt szereznek belőle.

2011. dec. 7. 18:45
 2/36 anonim ***** válasza:
50%
Hollandia pont rossz példa.Igen kapudrog, valaki megáll, valaki nem.Szerintem nem szeretnénk olyan bűnözési statisztikát, mint Hollandiának van.Az lenne az üzenete, hogy nem egy rossz dolog, hisz legális. Kicsit nézz utána a hatásának, mielőtt ide írogatsz.
2011. dec. 7. 18:56
 3/36 anonim ***** válasza:
57%

azért mert kb mert ma már a fű "elfogadottabb" de rengeteg embernek a fű csak kezdet és utána komolyabb dolgot akar..

a fű ugyan olyan drog...

majd 20 év múlva mikor a tüdő vagy agy probléma lesz akkor kell vissza gondolni h mitől is lehet...

2011. dec. 7. 19:07
 4/36 anonim ***** válasza:
3%
Maradjunk annyiban, hogy nem drog, hanem kábítószer. Amennyiben szakértősdit játszunk akkor az legyen hitelesnek tűnő.
2011. dec. 7. 19:23
 5/36 anonim ***** válasza:
24%

Sok elmélet van. Egyik szerint káros. Másik azt mondja, hogy csak nem ismerik (na persze...). Valaki, hogy egészséges, de nem dobják piacra, mert a gyógyszeriparnak ez nem tenne jót (személy szerint ebben hiszek, mert elég sok undorító dolgot elkövettek már a "fejesek"). Aztán lehet az is, hogy az EU nem engedi.

Az egyetlen megoldás az lenne, hogy IGAZAT mondják el a drogokról. Nem azt, hogy a fű a heroin meg pl. az LSD kábítószer, és az rossz (M'kay?). Ez hazugság. A heroin valóban az egyik legundorítóbb szer a világon, de a fű és az LSD nem. Rászokni nem lehet, ártani nem árt.

De ez addig nem fog bekövetkezni, még az az 1% hatalmon van. De ha eljön az idő, hogy teljes szabadság lesz a Földön, akkor mindenki rájön, hogy mennyi hazugság volt...

2011. dec. 7. 19:27
 6/36 anonim ***** válasza:
42%
Az az ember aki nem talál magának értelmesebb foglalatosságot mint a drog az ostoba sekélyes és nem él normális életet.Milyen apa milyen anya lesz az ilyen.Az gyengeelméjű okoskodás hogy ki kell próbálni!Borzalmas amikor 16 évesek drogot használnak.Miért nem tud valaki nemet mondani?Miért kell birka módjára mások után menni?
2011. dec. 7. 19:40
 7/36 anonim ***** válasza:
87%
Jesszusom, az LSD nem árt?
2011. dec. 7. 19:42
 8/36 anonim ***** válasza:
87%

"Jesszusom, az LSD nem árt?"

Neki már nem...

2011. dec. 7. 19:46
 9/36 anonim ***** válasza:
39%

19:27 vagyok.

Sose használtam alkoholon, gyógyszeren (fájdalomcsillapító, stb.) és kávén kívül más drogot (persze nem egyszerre...). Egyszerűen csak sok dokumentumfilmet néztem és sokat olvastam a drogokról, mert érdekel a téma.

"Miért kell birka módjára mások után menni?"

Birka módjára te mész a tömeg után, ha elhiszed ezeket a hazugságokat.

2011. dec. 7. 20:44
 10/36 anonim ***** válasza:
2011. dec. 7. 20:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!