Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért veri bele az emberekbe...

Miért veri bele az emberekbe a média hogy a fű az milyen rossz meg kapudrog, és hasonlók?

Figyelt kérdés
Én ismerek embereket akik füveznek, már sok ideje de érdekes módon nem lettek se hajléktalanok nem szoktak rá az erős drogokra, a családjuk se fordult el tőlük, teljesen norális életet élnek. És mégis csak egyre jobban szigoritják.
2011. dec. 7. 18:41
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
35%

A linkre válasz:

Az LSD nem partydrog, nem arra való, hogy az ember "szórakozzon" vele. Ez a drog psychésen hat, azaz az elmét veszi "kezelésbe". Mielőtt betiltották, psychiáterek (vagy psychológusok, pontosan nem tudom) kísérleteztek vele, és sok betegségre gyógyír volt. De nem kell nekem hinni, viszont ajánlom nektek/neked a National Geographic által készített LSD - Áldás vagy áltok című dokumentumfilmjét.

LINK: [link]

2011. dec. 7. 20:53
 12/36 anonim ***** válasza:
56%

Jah, csak szépen lassan elhülyülnek. Először csak elfelejtenek dolgokat, aztán végül az emlékeiket is, mert tönkremennek agyilag.

A drog, az drog, és káros. Ha a haverd rombolni akarja magát, lelke rajta, de a hülyeséget nem kéne propagálni.

Nem tudom, jártál-e már akár csak látogatóként is drogelvonón. Maga a földi pokol, tele élőhalotakkal. Borzalmas!

2011. dec. 7. 21:30
 13/36 anonim ***** válasza:
9%
Mert az emberek ostobák. Amit nem hisznek el sosem lehetne beléjük verni.
2011. dec. 7. 21:54
 14/36 anonim ***** válasza:
24%

"a fű ugyan olyan drog"

A fű nem drog. Mégegyszer olvass utána a drog fogalmának.

2011. dec. 7. 21:56
 15/36 anonim ***** válasza:
20%

"Jesszusom, az LSD nem árt?"

Így van. Az LSD nek semmilyen egészségkárosító hatása nincsen és nem okoz függőséget. Szerintem, ha ennyire nem vagytok tisztában a szerek hatásaival, hogy ezen a mondaton szörnyülködtök akkor nem kellene ilyen kérdésekbe írogatnotok.

Egyetlen olyan szer létezik a világon az általatok drognak nevezettek közül amely akkor sem képes függőséget vagy egészségkárosodást okozni, ha fejtetőre álltok, ez pedig az LSD.

2011. dec. 7. 22:02
 16/36 anonim ***** válasza:
7%

"Sose használtam alkoholon, gyógyszeren (fájdalomcsillapító, stb.) és kávén kívül más drogot (persze nem egyszerre...). Egyszerűen csak sok dokumentumfilmet néztem és sokat olvastam a drogokról, mert érdekel a téma."

Na ezek például ártalmasak. Az alkohol az egyik legdurvább, legveszélyesebb drog. Az anyagokat bizonyos kritériumok alapján nullától százig terjedő skálán értékelték: az alkohol 72 pontot ért el, a heroin ötvenötöt, a crack pedig ötvennégyet.

[link]

[link]

[link]

2011. dec. 7. 22:08
 17/36 anonim ***** válasza:
24%

"Az LSD nem partydrog, nem arra való, hogy az ember "szórakozzon" vele. Ez a drog psychésen hat, azaz az elmét veszi "kezelésbe". Mielőtt betiltották, psychiáterek (vagy psychológusok, pontosan nem tudom) kísérleteztek vele, és sok betegségre gyógyír volt."

Ez nem csak az LSD-re igaz. Az ópium például kiváló altató volt műtéteknél használták (bár erősen károsítja a vesét) ám ennek több mint harminc alkaloidja van egyike ezeknek a gyógyászatban ma is használatos morfin. A cocaine a legkiválóbb helyi érzéstelenítő, bármikor akár fogat is húzhatsz vele. Az a fű hatóanyaga a THC az asztma ellenszere, gyakorlatilag mindmáig erre jobbat nem találtak.

2011. dec. 7. 22:13
 18/36 anonim ***** válasza:

És hogy azért az alkohol mellett is szóljon valami, kiváló nyugtató, eret tágít és vérnyomást csökkent.

És hogy a nikotin se maradjon ki mert az bizony a fűvel ellentétben igenis orvosilag drognak minősül, érszűkítő hatású, főleg műtétek után javasolt vérzékenységre.

2011. dec. 7. 22:17
 19/36 anonim ***** válasza:

Annyit még hozzátennék, bár itt erről nem esett szó, de a szintetikusokat én is elítélem. Azok kizárólag mérgek és úgy lettek kifejlesztve, hogy minél előbb okozzanak függőséget. Természetesen üzleti megfontolásból.

A természetes anyagoknál maradva viszont, aki ezek közül a legütősebbet az alkoholt kipróbálta annak semmi joga fujjogni a többi kevésbé veszélyes szerre. Ezen szerek a természet ajándékai és beleértve az alkoholt és a nikont is mindegyikük gyógyszer, gyógyhatású szer. Mindössze tudni kell őket megfelelően alkalmazni. Voltak emberek akiknek alkohol mentette meg az életét, pl a hegyekben eltévedtek. A hegyi mentőkutyák nyakában is ezért van mini rumoshordó. A háború idején sok emberét pedig a morfium. Ugyanez elmondható a kokainról és ópiumról is, hisz nélkülük még mindig rummal operálnánk. :)

Tiszteljétek ezeket a szereket mert több ember életét mentették már meg, mint ti itt írogatók összesen fogjátok életetek során! Higgyétek el nekem, ti rosszabbak vagytok...

2011. dec. 8. 00:11
 20/36 anonim ***** válasza:

"A drog, az drog, és káros. Ha a haverd rombolni akarja magát, lelke rajta, de a hülyeséget nem kéne propagálni.

Nem tudom, jártál-e már akár csak látogatóként is drogelvonón. Maga a földi pokol, tele élőhalotakkal. Borzalmas!"

Nem muszáj elmennie az elvonóig, elég, ha benéz reggel egy kocsmába és végigméri a fogatlan Pityu bácsit, aki épp a 6. felest nyomja le a torkán.

2011. dec. 8. 00:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!