Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért veri bele az emberekbe...

Miért veri bele az emberekbe a média hogy a fű az milyen rossz meg kapudrog, és hasonlók?

Figyelt kérdés
Én ismerek embereket akik füveznek, már sok ideje de érdekes módon nem lettek se hajléktalanok nem szoktak rá az erős drogokra, a családjuk se fordult el tőlük, teljesen norális életet élnek. És mégis csak egyre jobban szigoritják.
2011. dec. 7. 18:41
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
49%

Találtam nektek még egy kis érdekességet, főleg azoknak akik azon vitáztak az LSD káros -e. Nagybetűkkel kommentelem, hogy kivehető legyen mi az amit én írtam:

Az LSD talán a legismertebb hallucinogén kábítószer. A terhességük alatt LSD- t rendszeresen használó nőknél

ÉRTITEK BUTUSKÁIM? A TUDOMÁNY JELENLEG NEM AZT VIZSGÁLJA KÁROS-E A FOGYASZTÓRA. HANEM HOGY TERHESSÉG ALATT FOGYASZTHATÓ -E.

nagyobb a spontán vetélés és a születési rendellenesség veszélye. A spontán vetélés visszavezethető az LSD méhösszehúzó hatására.

TEHÁT KIZÁRÓLAG FIZIKAI, NEM KÉMIAI OKOKBÓL!

Egy 1972-es tanulmány szerint nem okoz az LSD genetikai elváltozást, kromoszóma károsodást és nem rákkeltő hatású. Ez a tanulmány 162 olyan gyermeket vizsgált meg, akik olyan anyától születtek, aki a terhesség alatt LSD-t használt. 7 születési rendellenességgel jött világra, ezek közül egyeseket az LSD is okozhatott.

ÉRTITEK? OKOZHATOTT, NEM PEDIG BIZONYÍTHATÓAN OKOZOTT.

NOS ENNYIRE VAGYTOK TI BUTÁK:)

2011. dec. 8. 00:32
 22/36 anonim ***** válasza:

És félreértés ne essék, még ha az orvosok váltig állítják is, hogy semminemű egészségkárosító hatása nincsen, én azért terhesség alatti fogyasztását senkinek sem ajánlom!!!

Terhességen kívül viszont otthon bármikor. :)

2011. dec. 8. 00:37
 23/36 anonim ***** válasza:
49%

Amit még különösen kiemelnék így összegzésképpen, hogy a fű hatóanyaga a THC nem drog!

Ehhez ismernetek kellene a drog orvosi megfogalmazását, hogy ráépül a receptorokra stb. A THC nem drog, ezt egyszer s mindenkorra jegyezzétek meg! Egészségkárosító hatása az LSD -hez hasonlóan nincsen.

Egyedül azoknál akik szívják mutatható ki tüdőben, viszont lényegesen kisebb károsodás, mint hagyományos dohányzáskor.

De magának a hatóanyagnak. THC semminemű egészségkárosító hatása nincsen és függőséget nem okoz. Tehát ha nem szívod, hanem például lenyeled ugyanolyan ártalmatlan mint az LSD.

2011. dec. 8. 01:30
 24/36 anonim ***** válasza:
50%

"Így van. Az LSD nek semmilyen egészségkárosító hatása nincsen és nem okoz függőséget. Szerintem, ha ennyire nem vagytok tisztában a szerek hatásaival, hogy ezen a mondaton szörnyülködtök akkor nem kellene ilyen kérdésekbe írogatnotok. "

Azért mert kábszer függő vagy még nem leszel nagy tudású, szakértő. Meg merem kockáztatni, hogy az ide írók többsége jobban ért a szerekhez mint te.

2011. dec. 8. 04:57
 25/36 anonim ***** válasza:

ez politika. történeti, és nem orvosi okai vannak, hogy miért lett illegális a fű. a társadalom nagy részét, Magyarországon nagyon nagy részét maguk mellé állították ilyen-olyan rémhírekkel, de olyan sikeresen, hogy a magam részéről nem látom elképzelhetőnek, hogy ezen még az én életemben változtassunk.

szóval én szívom, dolgozok, éldegélek, aztán ha egyszer elkezdenek miatta nagyon cseszegetni, vagy lehetetlenné válik a beszerzése, akkor lelépek külföldre.

2011. dec. 8. 08:03
 26/36 anonim ***** válasza:

"Azért mert kábszer függő vagy még nem leszel nagy tudású, szakértő"

Mondja ezt az, aki eddig a legkevesebbet érvelt a vitában...

2011. dec. 8. 12:33
 27/36 anonim ***** válasza:
33%

[link]

Olvasd el a veszélyeit és magyarázd el, hogy nem káros.

2011. dec. 8. 13:53
 28/36 anonim ***** válasza:
khm.. óriási különbség van a veszélyes, és a káros között. igen, veszélyes az LSD, ahogy a hegymászás is. de ettől még nem káros egyik sem. LSD még annyira sem, mint a fű, ami azért a tüdődet nem éppen tisztítja.
2011. dec. 8. 14:26
 29/36 anonim ***** válasza:
50%
Magyarázd meg sok pánikbeteg embernek, akik ezek használata miatt lett az, hogy ne izgulj, ez csak veszélyes volt.De felesleges bármit is írni, mert szerintetek egy csodagyógyszer, majd benő a fejetek lágya később.
2011. dec. 8. 15:03
 30/36 anonim ***** válasza:

nem, ha csodagyógyszer lenne, akkor csodagyógyszernek használnák.

csak épp nem való mindenkinek, nyilván egy egészséges ember nem, de mondjuk így leegyszerűsítve, hogy van aki pánikbeteg lesz tőle. és van aki meg eltörné a lábát, ha megpróbálna hegyet mászni, én legalábbis biztosan.

2011. dec. 8. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!