Miért prolizzák le azokat az embereket Magyarországon, akik nem ügyeskedésekkel, csalással stb. szerzik a megélhetésüket?
A mai értelemben a pr0li alatt nem a munkásosztály tagjait értjük,hanem a Maslow piramis legalján elhelyezkedő igénytelen surmókat.
Azért mert valaki egy hatalmas bunkóautót vezet,attól még a taplósága miatt ahogy vezet,és letol mindenkit az útról ugyanolyan ócska pr0li,mint az aluljáróban szotyolázó mackónadrágos pronyó.
Csak ők hiszik azt hogy nem pr0lik és mindenki aki szakmunkát dolgozik az az,közben a pénz semmit nem jelent.
Mellesleg én szakmunkás vagyok és jól keresek,kocsit lakást tartok fenn,a Fiamnak segítek,és még tudok is félretenni,úgyhogy nem értem ezt az éhbér dolgot,nem minden dolgozó ember nem tud megélni.
És a szokásaim,a mentalitásom,az intelligenciám miatt nem vagyok proli,csak éppen olyan munkát végzek,amire ugyanolyan szüksége van a társadalomnak,mint pl. egy orvosra.
Amit még megjegyeznék,hogy Mo.lakosságának legalább 80 százaléka pr0li,meg paraszt(vidéki pr0li) függetlenül az anyagi helyzetétől,meg hogy a külsőségekben mi látszik.
Amikor leprolizunk valakit az ahhoz hasonló, mint amikor leparasztozunk valakit.
Utóbbi esetben sem arra gondolunk, hogy földműves, gazda az illető
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!