Miért van az, hogy Magyarországon menő dolog korruptnak lenni?
Ha meg tudod magadnak szerezni a nagy pénzeket, akkor te vagy az életrevaló, tökös f@xagyerek.
Hogy akarnak a magyarok ilyen hozzáállással korrupciómentes országot, amikor gyakorlatilag a kultúrájuk része a lopás?
Azért,mert aki tehetségtelen,az azokat sztárolja,akik szintén azok.
Nem értik a jóléti társadalom lényegét.
Kint úgy hívják, hogy lobbizás és törvényt írtak rá. Nem a korrupció nem létezik, hanem már annyira lételemük, hogy fel sem tűnik nekik az, hogy az bizony korrupció.
Ahol azért tarthatnak és fizethetnek cégek legálisan embereket, hogy az ő pénzükön parlamenti képviselőket "győzzenek meg" a nekik fontos törvényi változtatásokról, orvosokat a gyógyszereik használatáról, utaztatással, juttatásokkal, ingyen termékekkel, nyalánkságokkal és az elnökválasztás arról szól ki tud több pénzt összeszedni a gazdagoktól - ott igen nevetséges azzal jönni, hogy itt van nagy korrupció.
Takács Zs5
Mennyire érted a különbséget a magánvagyon és a közvagyon között?
Egy példa.
Pár éve a feleségem egy kollégája Görögországba ment nyaralni a családjával, kocsival. Szerbiában megfogták gyorshajtásért. Nem volt egy naprakész úton élő, látták, hogy mazsola, jól megszívatták. Valami csilliót fizetett. Hazajött és teli pofával átkozta a balkáni népet. (Ausztriában még többet fizetett volna).
Nna, én akkoriban lejártam a görögökhöz. De mikor engem megállítottak - majdnem minden úton megállítottak valamiért - megkapta a szokásos 200 dinárját a szerv (kb. 3 euró akkor) ha nagy gáz volt, akkor 20 eurót, de ahhoz már tényleg durva dolgokat kellett csinálni.
Hát nem jó dolog a korrupció?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!