Szerintetek menő dolog ha egy férfi egyedül babakocsit tol, vagy ciki?
Figyelt kérdés
Férfias dolog, vagy inkább elnőiesedett férfi képét sugallja és ezért lesajnálandó?2018. jún. 29. 18:45
2/21 anonim válasza:
Menő:) én mindig elmosolyodom ha apuka tolja a babakocsit, sugárzik róluk az apai büszkeség, nagyon helyesek :)
3/21 anonim válasza:
Már a kulcsszóból ordít a próbálkozás egy kis provokációra...
Amúgy, téged apád nem tolt babakocsiban? Ő is nőies volt, mi?
4/21 anonim válasza:
Hát menőbb, mintha krakk-ot meg LSD-t tolna.
5/21 anonim válasza:
Szerintem aranyos. És nagyon jó dolog, hogy egyre több az ilyen férfi, aki nem azon pörög, hogy vajon ciki-e a saját gyerekével időt tölteni.
6/21 anonim válasza:
:) Menő!!! Azt sugallja,hogy van benne érzelem es gondoskodás.
7/21 anonim válasza:
Sokszor látok férfiakat babakocsit tolni, de sosem jutott még az eszembe, hogy ez ciki lenne vagy lesajnálandó dolog, esetleg, hogy ő egy elnőiesedett férfi. Nem is értem miért gondolod ezeket, hiszen a gyerek nem csak a nőé, hanem ugyanúgy a férfié is. Szóval ez inkább nagyon aranyos és egyértelműen pozitív dolog, hogy a férfi is foglalkozik a gyerekével és elmegy vele sétálni. :)
9/21 anonim válasza:
Nőmágnes a dolog,hidd el. Unatkozó játszótéri anyukák közt hatalmas dúlást tud végezni egy ilyen pasi.Persze nem a gyk-n ahol mindenki hűség mintaképe, hanem a való életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!