Ez a kérdés nem provokáció! Csak azt nem értem, hogy egy bolt amelyikben cigarettát árulnak, az mitől nemzeti?
Elvileg a fidesz gyűlöli a dohányosokat, mert Doktor Orbán Viktor miniszterelnök uruk se dohányzik.
Akkor miért is nemzeti a dohányzás?
Lassan már mindenre a nemzetit mondják?
Ami azt illeti, a Fideszre szavaztam jobb híján, de tényleg van egy csomó baromság a propagandájuk a könyökén jön ki minden normális embernek, ebben is érezhető az erőlködés.
Jogos az észrevétel, de engem nem ez zavar a legjobban, mert a neve nem sokat számít, de az, hogy monopóliumot csináltak belőle, az utálatos, hogy sem az üzletekben, sem benzinkúton nem árulhatják, na meg a borzalmas árak valóban rettenetesen visszatetszők, hiszen én bagós vagyok, engem nagyon is érint.
Hatalmas lehetőségei lennének az ellenzéknek, ha kirugdalnák a leszerepelt csotrogányaikat, akikre a büdös életben nem fog semmilyen normális ember többé szavazni, meg nem akarnák nekünk megmondani a tutit, mert akármennyire is futtatják a migrációt, nekem sehogy sem lesz szimpatikus és ez nem a Fidesz ravasz ügyködése, csupán arról van szó, hogy semmi esetre sem szeretném, ha a lányom, vagy az unokám egy néger háremében kötne ki.
#6 írja: "ha kirugdalnák a leszerepelt csotrogányaikat".
Próbálja meg kirugdalni a tekintélyelvű piramisok magasabb szintű "csotrogányait"! Az LMP bázisdemokráciája sem nagyon sikeres. Úgyhogy a siker titka csak a nemzeti dohánybolt lehet.
Ez az egész trafik f4szság egy nagy hülyeség 🤪
De most gondoljátok bele, eddig megvetted a dohányt a boltban, a gyerek valószínűleg észre sem vette,most meg bemegy anyu A dohányboltba, megvenni A cigit,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!