JánossyJános kérdése:
A bolti eladó roma szakma lesz a szupermarketekben pár éven belül?
Figyelt kérdés
Egyre több helyen Tesco Lidl Spar Penny látni egyre több és egyre nagyobb arányú roma munkavállalót.2018. ápr. 4. 17:44
1/7 anonim válasza:
Putriból kivakarózva még rábólint az ember a nettó 170 ezres fizetésre. De az azért már panelban felnőve sem a legjobb.
2/7 anonim válasza:
Miért baj ha dolgoznak? Egyet se láttam. Viszont örülök ha vanak. Szerintem maradnak a közös tulajdonú filozófiánál vagyis ami a másé azt elakarja venni.
3/7 anonim válasza:
Nem tudom, de mi ezzel a baj? Az se jó, ha nem dolgoznak, az se jó, ha dolgoznak?
4/7 anonim válasza:
Egyébként, igen, van rá esély. Minél többen veszik nyugatnak az irányt, annál nagyobb.
5/7 anonim válasza:
Én nem nagyon láttam még. De nyilván minél többen dolgoznak közülük akármit, annál jobb.
6/7 anonim válasza:
Nekem ez nem tűnt fel, pedig olyan helyen lakom ahol sok cigány él. De amúgy elég valószínű, hogy így lesz. Elnézve Magyarország jelenlegi és lehetséges jövőbeni etnikai összetételét, nem csak az eladói szakma jut erre a sorsra.
7/7 A kérdező kommentje:
Én ezt Győrött és Kaposváron Zalaegerszegen és Veszprémben tapasztaltam nagyobb mértékben a fent említett szupermarketekben.
2018. ápr. 4. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!