Orbán Viktor lehetővé tenné, hogy én ki nem állhatom a Fideszt, de Nemzeti dohányboltot tudjak nyitni, ami stabil megélhetést nyújtana? Mert akkor ez már közelítene a demokráciához.
1. Az egyes dohányboltok nyitását nem személyesen Orbán Viktor felügyeli.
2. Bolt nyitásakor nem kérdezik, hogyan viszonyulsz a FIDESZ-hez.
Nyithatsz, akár holnap is, ha ahol nyitni akarsz van rá igény.
Csakhogy lebeszélnélek róla, mert az utóbbi évek bebizonyították, hogyha csak nem TE ülsz benne reggel 7-től este 9-ig (hétvégén és ünnepnapokon is) folyamatosan, hanem minimum 2 embert alkalmazol, akkor ebből bizony nem fogsz meggazdagodni, de hajrá!
Hát ha csak az igényő űrlapot nem rontod el formailag és tartalmilag azzal, hogy a születési helyedre azt írod, hogy "utálom a fideszt", akkor nyithatsz.
Egyébként mivel gátolja személyesen Orbán Viktor most a te dohányboltod megnyitását? És hogy jön ő a stabil megélhetéshez? Nyereség-garanciát kellene nyújtania? Mindenkinek kötelező volna nálad cigit venni, hogy demokratikusan stabil legyen a megélhetésed? Vagy ezt hogy értetted?
Ki a fene káderezi nagy általánosságban a boltokat szerinted?
Én még a zöldségesről sem tudom, hogy milyen pártállású.
De most, hogy belegondolok, az egyetlen dohánybolt ami van a településen, az Mszp-s volt polgármester menyéé.
Ő meg gondolom nem fideszes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!