Szerintetek a Benjamin Netanjahu kormányával szembeni, Izrael állam politikáját kifogásoló nézetek az antiszemitizmus új formáját jelentik?
# 4
Pártállástól függetlenül nekem az antiszemita stb. kártyából rohadtul elegem van, már unalmas
Nem Natanjahu kormányának az ellenzéséről van szó, kérdező ne játszd az eszedet!
Az új formájú antiszemitizmus Izrael LÉTÉT, zsidó állam létezési jogát, zsidó őnvédelem jogát tagadja.
Érdekes, hogy Orbán és Netanjahu diplomáciai találkozójáról és az antiszemitizmusról ír ez a cikk, én a Sargentini-jelentésben és a ballib médiában azt olvastam, hogy Magyarországon tombol az antiszemitizmus és a zsidóság jogait korlátozzák. 🤔 Ez csak szerintem ellentmondás?
Amúgy nem érdemes egy diplomáciai tárgyaláson elhangzottakat véresen komolyan venni, az ilyesmi 100%-ig protokoll és kötelezően elmondandó szavakat jelent, szinte minden esegben. Na ha még a kontextusból kiragadsz egy mondatot is ezen felül, akkor abszolút nincs értelme további diskurzusnak. Persze sivalkodni jól lehet rajta, ha már nincs mibe belekötni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!