Milyen következményekkel jár/járhat, hogy megszavazták a 7-es cikkeklyt?
Figyelt kérdés
2018. szept. 13. 17:46
2/10 anonim válasza:
Nem szavazták meg a 7-es cikkelyt.
3/10 anonim válasza:
Egyelőre a "jelentést" szavazták meg
4/10 anonim válasza:
"Elnézést Virág elvtárs. Ez az ítélet."
Nem véletlenül ez az egyik legjellemzőbb mondat a Tanu c. filmben a kommunistákra. Te is ezt csinálod? Lebuktatod őket, hogy még meg sem volt a tárgyalás, máris kész az ítélet?
5/10 anonim válasza:
Na, ezzel ez a roppant nagy tájékozottságot eláruló kérdés is kifújt!
De sajnálom!
7/10 A kérdező kommentje:
akkor el vagyok tájolva bocsi, valaki tudna linkelni valamit hogy mégis mit szavaztak meg?
2018. szept. 13. 18:18
8/10 anonim válasza:
A Jucika jelentésit szavazták meg. Jucika valahányszor bebaxik elkezd firkálni, valamék marha meg aszitte érdemes elolvasni. Én mongyuk mindig mondtam neki ne vedejjen annyit.
9/10 readymix válasza:
Takács Zs5 Szerinted van még értelme 2018-ban ennek a kommunistázásnak? A FideSS nem a tagjai múltbéli tisztségei miatt ócska, mert ettől még lehetne most jó és konszolidált a kormányzásuk, hanem azért, mert pont azt a politikát és népnyúzást viszik, amit a Tanú c. film kiparodizál. [link]
10/10 readymix válasza:
# 2/9 Nem is fogják, max. ciktóberben :), mert a lengyelek meg fogják vétózni, de még a csehek és a szlovákok is. Semmi nem fog változni. Annyi történt, hogy deklaráltan szégyenpadra lett ültetve a kormány. Nem a magyarok, hanem a FideSS. NEKEM SEMMI KÖZÖM AHHOZ, AMIT JELENLEG A FIDESZ-KORMÁNY MŰVEL MAGYARORSZÁGON. Csak annyi, hogy mérhetetlen megvetést és megingathatatlan elutasítást érzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!