Milyen esélye van Magyarországnak az unióban maradni, ha Orbánék még csak be sem hajlandók ismerni a Sargentini jelentés állításait?
Mindenki tisztában van vele, hogy ez egy elfogult jelentés, amelynek fele sem igaz. Amúgy ha megszavazzák a jelentést, az sem jelenti azt, hogy kirúgnának minket az EU-ból, épp ellenkezőleg, Orbán Viktor talán még pártcsaládvezető is lehet, hiszen most tett Strache ajánlatot Orbán Viktornak egy új, egyértelműen bevándorlásellenes pártcsalád megalapítására az EP-ben.
Akiknek gőzük sincs arról, miről is van szó, azok olvassák ezt:
(A kérdező nyilvánvalóan ide tartozik.)
onnantól kezdve nem tudom komolyan venni ezt az egész hülyeséget, hogy olyanokat írnak benne: nálunk szidó ellenesség van.. :D
asszem itt él Európa legnagyobb zsidó közössége teljes nyugiban.
soha semmi atrocitás nem érte a magyar zsidókat évtizedek óta.
amúgy meg hiába reménykedsz, a büdös életbe nem fognak egy keleti tagállamot se kirakni az EU-ból.
bár sztm ezt te is tudod csak jól esik egy kis kedd esti magyar ellenes kárörvendés.
"Az EU nem tud kirúgni minket, csak szankcionálhat."
Csak várd ki a végét!
Nem önellentmondás egy kicsit hogy szerintetek Soros szinte a konspiráció atyja, de egyáltalán nem féltek tőle hogy ezt is elintézi? Persze ez csak a fideszesek ba..sága, én csak továbbvittem a gondolat-menetet.
#5 vagyok. Fejezzük be a találgatásokat.
2-es: "Mindenki tisztában van vele, hogy ez egy elfogult jelentés, amelynek fele sem igaz. "
Én például nem vagyok tisztában vele. Szerintem fontos jelentés. Sok konkrétumot tartalmaz. Érdemes elolvasni.
7.
"konkrétumot", ami nem igaz. Azaz hazugság. 2010 előtti állapotra vonatkozik, megoldották, semmi közük hozzá, stb. kategória.
Én vettem a fáradságot, és elolvastam!
Idézzen már belőle nekem bárki olyasmit, ami nem igaz!
Idézetet kérek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!