Dr. Orbán Viktor miniszterelnök Úr, a következő 10 évben is biztosítja számunkra a nyugati életszínvonalat? Lenyűgöző, hogy Magyarországnak ilyen államférfije lehet.
Figyelt kérdés
2018. aug. 29. 08:38
1/9 anonim válasza:
Még jobban!
Évről-évre közelítünk a nyugat-afrikai életszinvonalhoz, még utóbb tengerpartunk is lesz.
2/9 anonim válasza:
Naa gyerünk tudsz te ennél jobb provokálást is!
Ez is csak egy 2-es alá.
3/9 anonim válasza:
Hát persze, hisz a következő 10 évben is bárki mehet nyugatra munkát vállalni. A rendszerváltás óta ezt a többi államférfi is biztosította.
4/9 anonim válasza:
Úgy érzem, vissza fogjátok még sírni azt az időszakot, amikor Romániával csinálták ezt ;)
6/9 anonim válasza:
Hát ha hasonló "fejlődést" ad, akkor inkább ne tegye:
7/9 anonim válasza:
Nekem nagyszerűen biztosította, már 4 éve élek a családommal Németországban. Ezúton is köszönöm neki, hogy nem kell annyi idegbeteg frusztrált embert látnom és nem túrkálnak a zsebembe és húznak le egy tonna adóval. Úgyhogy tőlem maradhat még akár 50 évig is.
8/9 anonim válasza:
Én innen Írországból vagyok lenyűgözve a családommal együtt:)
9/9 anonim válasza:
Biztosítja.
A nyugati országok patkányainak lét-színvonalát!
Ennyire képes a te "államférfid"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!