Ki fog még rajtam kívül Orbán Viktor Miniszterelnök Úrra szavazni 2022-ben?
Figyelt kérdés
2018. aug. 29. 00:19
1/14 A kérdező kommentje:
2022-ben IS!
2018. aug. 29. 00:22
2/14 anonim válasza:
Nem hinném, hogy 2022-ig bármilyen alternatívája is lenne a fidesznek. A jobbik volt az alternatíva, de tönkretették.
4/14 anonim válasza:
Még úgy kétmillió ember. Név szerint nem tudom.
5/14 anonim válasza:
Aki még nem menekült el ebből a tejjel-mézzel folyó Kánaánból...
6/14 anonim válasza:
Trollkodunk, trollkodunk? Eddig "Gyurcsány Ferenc Úr" volt a favoritod.
7/14 anonim válasza:
Én innen Ausztriából is Orbán Viktor Miniszterelnök Úrra fogok szavazni! Nekünk őt a jó isten küldte, az egyetlen ember a világon aki képes Magyarországot megvédeni!! Hajrá Fidesz, hajrá Pócs János, hajrá Magyarország, hajrá magyarok, nem kell más nekünk csak a Fidesz!4! Hát nem igaz hogy nem jól csinálta hogy a migráncsokat akiket a Soros ránk küldött hogy robbancsanak megállította meg a Brüsszelt is!!!
9/14 anonim válasza:
"Nem hinném, hogy 2022-ig bármilyen alternatívája is lenne a fidesznek. A jobbik volt az alternatíva, de tönkretették."
Az aztán nagy alternatíva volt. :D
Vicces, hogy a magyar ember nem bír, csak szélsőjobboldali keretek között gondolkodni, ha politikáról van szó. Ja, meg még kádárista keretek között, de az szinte ugyanaz.
10/14 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!