Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményed a Sargentini-j...

Mi a véleményed a Sargentini-jelentésről?

Figyelt kérdés
Sokat nem tudok róla, csak a neve rémlik régóta. Holnap szavaznak róla. Mi az igazság a jelentésről?
2018. szept. 10. 17:03
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
77%

Nekem az a véleményem a dologról, hogy per pillanat a fideszt a saját játékában győzhetik le. A hazai parlament is úgy néz ki, hogy legyen szó bármiről is, a fidesz többség dönt felőle. Ha valami értelmes dologról van szó, akkor először leszavazzák, aztán később saját ötletként elkönyvelve megszavazzák. Vagy ami rosszabb, hogy ráhúzzák, hogy ez csak egy ballibsi próbálkozás, és be se mennek foglalkozni a témával. Hasonlóan az EU-ban. Ha nem követjük a többség irányvonalát "csakazért is" alapon, akkor várható, hogy a többség rossz véleménnyel lesz rólunk.

Ha a holnapi szavazásnál effektíve a fidesz ellenesek lesznek többségben, akkor kíváncsi vagyok, hogy mi lesz rá a válaszlépésünk.

Aki azt mondja, hogy csak és kizárólag a migránsok miatt pikkelnek a kormányunkra, az szerintem nem hallgatta meg a nyugati politikusok eredeti panaszait, amik sokkalta inkább a kormányunk viselkedésére mentek ki, mintsem arra, hogy most fogadunk-e be migránsokat, vagy sem (amúgy fogadtunk be, szóval pláne).

Nekem ez a véleményem, lehet megkövezni.

2018. szept. 10. 18:46
 22/50 anonim ***** válasza:
40%

Nem idézem be, mert úgyis azt mondanád hazudok.

Olvasd el magad, mind a 68 oldalt, ahogy én is tettem, itt van hozzá egy kis segítség:

[link]

2018. szept. 10. 18:50
 23/50 anonim ***** válasza:
71%
Liberális pöcökrázás.
2018. szept. 10. 18:55
 24/50 anonim ***** válasza:
71%

"#19

Nem idézem be, mert úgyis azt mondanád hazudok.

Olvasd el magad, mind a 68 oldalt, ahogy én is tettem, itt van hozzá egy kis segítség:

[link]

Először is a beidézésre hogy mondhatnám, hogy hazudsz, ezt nem tudom hogy érted. Másodszor azért kérdezem, mert elolvastam. Idézd be légyszi ;). Itt egy jó link: [link]

Hanyadik oldal melyik bekezdés, így megtalálom.

2018. szept. 10. 18:57
 25/50 anonim ***** válasza:
17%

"Minden szava igaz sajnos, ide juttatott minket a Fidesz. Aki szerint nem az elkezdheti tételesen megcáfolni:"

Alapjáraton nem a Fidesz tehet a mostani helyzetről, hanem a magyarok rajongása a feudálfasizmus iránt.

Ha az egészet csak a Fidesz csinálta volna és a magyar társadalom nem vevő rájuk, akkor már nem lennének kormányon.

2018. szept. 10. 19:07
 26/50 anonim ***** válasza:
36%
Beleolvastam es szerintem csak egy agyhalott liberalis no elvont agyszulemenye, ami valamilyen velt vagy valos serelem termeke.
2018. szept. 10. 19:23
 27/50 anonim ***** válasza:
16%

Ne haragudj, de most már nincs időm ismét végigböngészni, de ígérem, hogy majd megkeresem.

Ott nézd meg, ahol az OLAF jelentéseket hozzák fel bizonyítéknak, mivel a közel 100 oldalas OLAF jelentés kizárólag a 4-es Metró korrupciós ügyével foglalkozik.

2018. szept. 10. 19:25
 28/50 tgt ***** válasza:
82%

Részlet a jelentésből:

„2017-ben az OLAF „súlyos szabálytalanságokat” és „összeférhetetlenségeket” állapított meg 35 olyan közvilágítási tárgyú szerződést illetően, amelyeket egy, akkoriban a magyar miniszterelnök veje által irányított vállalkozásnak ítéltek oda. Az OLAF a pénzügyi ajánlásaival együtt megküldte végleges jelentését a Bizottság Regionális és Várospolitikai Főigazgatóságának azzal, hogy az 43,7 millió EUR-t fizettessen vissza, illetve igazságügyi ajánlásokat tett a legfőbb ügyésznek.”

2018. szept. 10. 19:33
 29/50 anonim ***** válasza:
27%

ma 19:33

Na ilyenekre emlékszem én is. A 4-es metró mint legsúlyosabb buli azt sehogy nem tudtam leszűrni ezekből :).

2018. szept. 10. 19:43
 30/50 tgt ***** válasza:
86%
Benne van a 4-es metró is. De a nem csak az.
2018. szept. 10. 19:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!