Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményed a Sargentini-j...

Mi a véleményed a Sargentini-jelentésről?

Figyelt kérdés
Sokat nem tudok róla, csak a neve rémlik régóta. Holnap szavaznak róla. Mi az igazság a jelentésről?
2018. szept. 10. 17:03
1 2 3 4 5
 11/50 tgt ***** válasza:
30%
Hiába választanak meg akárhány százalékkal egy kormányt, az még nem jogosítja fel őt a korrupcióra. Vagy szerinted igen?
2018. szept. 10. 18:05
 12/50 anonim ***** válasza:
36%

Erre direkt nem akartam kitérni, mert utálok vitatkozni, de szerintem nincs korrupció, szerinted meg van.

Egyikünk sem tud a másik felé bizonyítékkal szolgálni (én különösen nem, mert ha valami nincs, azt nem lehet bizonyítani) úgy hogy érdemben ezt nem fogjuk tudni eldönteni.

Ha van is korrupció (mert az ember már csak ilyen) semmivel nem több, mint ami volt és ami lesz, de főleg nem több, mint a világ bármelyik országában.

2018. szept. 10. 18:11
 13/50 anonim ***** válasza:
58%

"Hidd el vastagon szarnak ők a mi korrupciónkra, mert ők is korruptak nyakig. "

Ha annyival lezárod a témát, hogy nem lehet bizonyítani, akkor a fentebbi idézeted is csak egy olyan rosszindulatú megszólalás, mint amilyen rosszindulatúnak érzed a hazai liberálisok panaszait.

Egyébként kis közvéleménykutatás: ki olvasta már magát a Sargentini jelentést? Magát a dokumentumot, nem a róla készült egyetértő, vagy ellenző kritikákat.

2018. szept. 10. 18:17
 14/50 anonim ***** válasza:
66%
Én olvastam magát a jelentést és lesülne a bőr a képemről a nő helyében...
2018. szept. 10. 18:20
 15/50 anonim ***** válasza:
69%

Te valakivel erősen keversz engem!

Nem szidtam, vagy minősítettem a liberálisokat (vagy kérlek, idézz tőlem, mert lehet rossz a memóriám!)

Sikerült valakivel normál emberi hangon elbeszélgetni, az ellentétes látásmódunkról.

Ennyi történt! Se több, se kevesebb!

2018. szept. 10. 18:21
 16/50 anonim ***** válasza:
53%

Minden szava igaz sajnos, ide juttatott minket a Fidesz. Aki szerint nem az elkezdheti tételesen megcáfolni:

[link]

2018. szept. 10. 18:25
 17/50 anonim ***** válasza:
68%

Egyébként én is olvastam a jelentést, a korrupciónál például a legfőbb bűnünk a 4-es metró ügye, amit igazán nem lehet az Orbán-kormányra fogni, míg a cigányságot rettegésben tartó állítólagos félkatonai alakulatról kiderül, hogy az nem más, mint az egykori Magyar Gárda, amelynek főnöke, Vona Gábor a fekete egyenruha helyett manapság kiskutyákkal és roma közmunkásokkal fotózkodik. Más vádakat, például a zsidóság elleni személyi és vagyoni támadások sorozatát pedig egész egyszerűen semmivel nem igazolja a jelentés.

2018. szept. 10. 18:27
 18/50 anonim ***** válasza:
66%

Kedves 70%-os! Általánosságban beszéltem, egyúttal hibásan.

Arra akartam rávilágítani, hogy korrupcióval illetted azokat a politikusok /egyéb személyeket, akik viszont a jelentés mellett tették le a voksukat. De mivel erre éppúgy nincs bizonyítékunk, mint a fidesz simlisségeire, legalább olyan értelmetlen felhozni egy vitában, hisz se vége, se hossza. Persze ebbe a hibába én is beleszoktam csúszni, mégha talán más megközelítésből is.

2018. szept. 10. 18:38
 19/50 anonim ***** válasza:
71%

"Egyébként én is olvastam a jelentést, a korrupciónál például a legfőbb bűnünk a 4-es metró ügye"

Ezt a részt idézd már be, köszi.

2018. szept. 10. 18:38
 20/50 anonim ***** válasza:
67%

"Hidd el vastagon szarnak ők a mi korrupciónkra, mert ők is korruptak nyakig. Ha nem lennénk szálka a szemükben a migránsok miatt, azt csinálhatnánk amit akarunk. "

Igen, leszarják, hogy hova megy az EU pénze, Mészáros adriai yachtjára vagy Ráhel új órájára, kit érdekel. A migránsok, az viszont igen. Milyen érzés ilyen párhuzamos valóságban élni?

2018. szept. 10. 18:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!