Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez a kormány újabb agymenése...

Ez a kormány újabb agymenése a "nemzeti füzet" legyártása, amit INGYEN osztogatnaka gyerekek között?

Figyelt kérdés
[link]

#FIDESZ #Nemzeti füzet
2018. szept. 1. 16:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
40%

Náci gyerekrajzok a füzeteken, kormánypropaganda, tűzre velük!!4!!4

Mi van ha ez már "közel van a nacionalizmushoz"? Nem szabad szerinted nacionalistának lenni? Egy kicseszett rajzpályázat volt ember... Mondj jobb ötletet, mit rajzoljanak? Egy kis holokausztos tèma, utána 8 óra kötelező sìrás ès bocsánatèrt esdeklès a sarokban, mert bűnös magyarnak született.

2018. szept. 1. 19:56
 22/26 anonim ***** válasza:
59%
A migránsinvázió legendájáról és a megmentő törpéről már Andersen is szeretett írni....
2018. szept. 1. 19:59
 23/26 Fizikakedvelő ***** válasza:
87%

Tényekkel van alátámasztva...

Hát ne is haragudj de nagyon szélsőségesen értelmezed a helyzetet. Mellesleg amire pufajkás is rámutatott: gyűlöletkeltőzöl,miközben undorító módon te magad is gyűlöletet keltesz.

Ha meg megjegyeztem pár dolgot,ami szembemegy a gondolatsorroddal,ami az feszegeti,hogy közel már a nacionalizmus akkor egyből idióta Fidesz hívő az ember,ugye? Nem ragazkodok foggal körömmel a kormányhoz. Bár neked kár mondani,én a te szemedben úgy is az orbánista proli maradok.

2018. szept. 1. 20:27
 24/26 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy kedves és aranyos helyi kezdeményezés. Komolyan nem értem, hogy erről hogy lehet Hitlerre, vagy Fidesz-propagandára asszociálni...

Vagy a nemzeti jelképek nem ugyanazt jelentik egy fideszesnek, mint egy mszp-snek? Szerintem aki felháborodik egy ilyenen, annál súlyos gondok vannak...

2018. szept. 2. 10:17
 25/26 Fizikakedvelő ***** válasza:
100%

Utolsó!

Te hogy nem látod a nacionalizmus ránk vetülő szélsőjobbos árnyékát ezekben a füzetekben?:D

2018. szept. 2. 10:22
 26/26 anonim ***** válasza:

Bizony baj van azoknál, akik a propagandától megcsömörlöttek.

Az a baj pedig maga a propaganda, a manipuláció.

2018. szept. 2. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!