Ez a kormány újabb agymenése a "nemzeti füzet" legyártása, amit INGYEN osztogatnaka gyerekek között?
Náci gyerekrajzok a füzeteken, kormánypropaganda, tűzre velük!!4!!4
Mi van ha ez már "közel van a nacionalizmushoz"? Nem szabad szerinted nacionalistának lenni? Egy kicseszett rajzpályázat volt ember... Mondj jobb ötletet, mit rajzoljanak? Egy kis holokausztos tèma, utána 8 óra kötelező sìrás ès bocsánatèrt esdeklès a sarokban, mert bűnös magyarnak született.
Tényekkel van alátámasztva...
Hát ne is haragudj de nagyon szélsőségesen értelmezed a helyzetet. Mellesleg amire pufajkás is rámutatott: gyűlöletkeltőzöl,miközben undorító módon te magad is gyűlöletet keltesz.
Ha meg megjegyeztem pár dolgot,ami szembemegy a gondolatsorroddal,ami az feszegeti,hogy közel már a nacionalizmus akkor egyből idióta Fidesz hívő az ember,ugye? Nem ragazkodok foggal körömmel a kormányhoz. Bár neked kár mondani,én a te szemedben úgy is az orbánista proli maradok.
Szerintem ez egy kedves és aranyos helyi kezdeményezés. Komolyan nem értem, hogy erről hogy lehet Hitlerre, vagy Fidesz-propagandára asszociálni...
Vagy a nemzeti jelképek nem ugyanazt jelentik egy fideszesnek, mint egy mszp-snek? Szerintem aki felháborodik egy ilyenen, annál súlyos gondok vannak...
Utolsó!
Te hogy nem látod a nacionalizmus ránk vetülő szélsőjobbos árnyékát ezekben a füzetekben?:D
Bizony baj van azoknál, akik a propagandától megcsömörlöttek.
Az a baj pedig maga a propaganda, a manipuláció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!