Ez a kormány újabb agymenése a "nemzeti füzet" legyártása, amit INGYEN osztogatnaka gyerekek között?
Szerintem nem rossz gondolat.
Ha nem tetszik, nem fogadja el vagy nem használja az illető.
Nagyon kevés embert érdekel a propaganda.
És nagyon sokba kerül.
A Nemzet nem fog feléledni, amíg olyanok papolnak róla, akik miatt gyerekeket lakoltatnak ki a rendőrök.
Magyarságra? Mit jelent ez a szó? Magyarnak lenni = fideszes? Magyarnak lenni = tud magyarul? Magyarnak lenni = itt született?
Egy füzetből fogja megtanulni a gyerek, mit jelent magyarnak lenni? Vagy éppen abból, hogy milyen a közhangulat? Abból, hogy a vezetőink miként viselkednek - hiszen ők képviselnek minket. És ők mit csinálnak - gyűlölködnek, irdatlan pénzt szereznek (nem egészen azonos módon, mint ahogy egy becsületes ember tudná megszerezni ezeket a pénzeket). Akkor, ha én is úgy csinálok, ahogy azt a politikusainktól látom: gyűlölködök, önző vagyok, csak azért sem hallgatom meg a másikat és mindig a hibát keresem a másikban, amikor konszenzusra kéne jutnunk, akkor én igazi magyar vagyok?
Számomra ezért ellentmondásos a propaganda, amit most terjesztenek. Mert ez a plebsz irányításáról és megosztásáról szól és nem példamutatásról.
ma 18:20
Na végre egy számomra hasznos és ÉRTELMES választ kaptam!
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!