Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon a kormány...

Magyarországon a kormány miatt lett ekkora idegenellenesség, vagy mi más az oka?

Figyelt kérdés

[link]

De, nem csak ez.

Van személyesebb tapasztalatom.

A nővérem tanár, az osztályával (13 évesek) kaptak egy feladatot, hogy készítsenek képregényt és majd összemérik a többi osztályéval.

A nővérem kiválasztotta a legkreatívabb gyerkőcöket, akik összedobtak egy képregényt.

A fő témája a migránsválság volt.Arról szólt, hogy jön egy repkedő szuperhős, aki a migránsokat visszaküldi, elteleportálja innen.

13 évesen még biztos, nem politizálnak, nem is érthetik a politikát.

Valószínűleg a szüleiktől hallják ezt.

2016. ápr. 2. 15:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
32%
Nem a kormány tehet róla, az összes sajtó, közösségi oldal, folyamatosan migránsozik már több mint 1 éve.
2016. ápr. 2. 15:20
 2/16 anonim ***** válasza:
60%
Az ilyen hülye kérdezőknek olyan szívesen felvásároltatnám a környékén lévő ingatlanokat, és odatelepítenék egy rakás szír papírokkal rendelkező "menekültet", megnézném milyen jó lenne köztük élni.
2016. ápr. 2. 15:31
 3/16 anonim ***** válasza:
18%

Az idegengyűlöletet a fidesz-jobbik szította fel aljas indokból és (szavazat) nyereségvágyból.

Az adófizetők pénzéből gyűlöletkeltő és félelemkeltő óriásplakát kampányt, média tv-reklám kampányt, "nemzeti konzultációnak" nevezett postai kampányt szerveztek és annyi pénzt tapsoltak el, amiből tízszer ennyi menekültet befogadhattunk volna és már saját hajléktalanjaink is luxuskörülmények között élhetnének.

2016. ápr. 2. 15:46
 4/16 anonim ***** válasza:
87%

" vagy mi más az oka?"

Az idegen tehetnek róla.

2016. ápr. 2. 15:50
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Szívesen meghallgatnám az indoklást amiért törölték a válaszom.

Úgy vélem, nem vétek a szabályzatnak, ha megismétlem, a tévedés jogát természetesen fenntartva:

Szerintem a fiatalok és szüleik értékítélete helyes. Lehet, hogy ők és én tévedünk, de ez a véleményem.

Ha ez a válasz törlést érdemel, úgy elfogadom, ha kapok hozzá részletes indoklást is, hogy miért problémás, akkor ahhoz tarom magam a jövőben.

2016. ápr. 2. 17:41
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja aki az atv t nézi éjjel nappal az persze hogy nem tudja hogy mi történik odakint. .....
2016. ápr. 2. 18:02
 7/16 anonim ***** válasza:
0%

5.

Olvastam azt a választ. A tippem, h provokáció és/vagy rasszizmus miatt törölték. Amúgy jogosan.

Látod, a mostani valaszodban ugyanazt a véleményt írod, de normális stílusban, így már nem törlik.

2016. ápr. 2. 18:04
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Már nem emlékszem rá szó szerint, mert sok kérdésre válaszolok és más fórumokon is működöm. De nem volt benne rasszizmus, ebben azért vagyok biztos, mert nem vagyok rasszista és nem is írok ilyesmit.

Valami olyasféle volt, hogy üdvözöltem a mai fiatalság és szülei értékítéletét, és véleményem szerint így van remény hazánkban, és meg kell védeni a hazánkat. Persze tévedhetek.

Ha tízszer törlik, tizenegyedszer is ideírom majd - ha mégis problémás ez a vélemény, várom az indoklást, hogy miért. Legalább tudjam már miért törlik.

2016. ápr. 2. 18:12
 9/16 anonim ***** válasza:
0%

Én sem emlékszem szó szerint, de mikor elolvastam az első gondolatom volt, h ez rasszista, mint állat.

De más kérdéseknel is olvastam a válaszaidat. Nem tudom, tisztában vagy-e a rasszizmus fogalmával, de te - az írásaid alapján - az vagy.

2016. ápr. 2. 18:17
 10/16 anonim ***** válasza:
72%

9. Nyilván jogod van azt gondolni, amit akarsz. De ha rasszistának nevezel, leszel szíves bizonyítékokkal előállni.

Ellenkező esetben rágalmazol - alaptalanul.

2016. ápr. 2. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!