Ez a kormány újabb agymenése a "nemzeti füzet" legyártása, amit INGYEN osztogatnaka gyerekek között?
Onnantól érdemes olvasni, hogy "A hatalom megszerzése"...
Amiket leírnak Hitlerről, az szinte mind megegyezik Orbánéval.
Magyarán szólva a történelem megismétli önmagát.
Na egy újabb esete ez az állító kérdésnek.
Nem vagy te új véleményre kíváncsi kérdező. Te a saját elképzeléseid,gondolkodásmódod megerősítését szeretted volna elérni,különböző válaszolók által.
Utolsó...
Nem mindegy, hogy értelmesen válaszol valaki, vagy pedig alpári módon provokál és libsizik!
"Most boldoggá tesz hogy a neked nem tetsző válaszokat törölteted?"
Miből gondolod, hogy én voltam?
Ha valami nem oda illik, ami le van írva a GyIK szabályzatban, azt azonnal törlik.
Provokáció, gyűlöletkeltés, rágalmazás, uszítás stb... ezek nem idevalók.
"Rámutattam arra a tényre,hogy ez egy álkérdés"
Ez soha nem "álkérdés", mert forrással van alátámasztva.
Szóval vitának nincs helye!
Az hogy nektek nem tetszik, hogy mások milyen véleménnyel vannak a kormányról, az a ti bajotok, ti foggal-körömmel véditek a csuti csimpánzt, aki bohócot csinál magából az Unióban... gyűrött nadrággal, zsebredugott kézzel... ha jobban megnézed azokat a videókat, ahol az Uniós biztosok, miniszterek nem állnak szóba Viktorral, kerülik a társaságát, valami oka csak van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!