Mi folyik Vácon?
Ha a Fidesz ismét beáll Fördős mögé, bottel ütheti a győzelmét és önmagát.
Nemcsak a város állapota miatt, de az önmagát baráti körébe tartozónak mondó közveszélyes pszichopata túlkapásai miatt is.
Akkor miért nem élsz a jogoddal?
Egyébként a kérdésedben nem írtál bűncselekményről, csak pszichopatáról, de mivel gondolom nem vagy pszichiáter, ezt nem döntheted el.
Ha meg tudomásod van bűncselekményről, azt kötelességed jelenteni, mert egyébként bűnpártolást követsz el.
Természetesen, ha tudod hitelt érdemlően bizonyítani, mert ha nem és csak így hangoztatod, akkor sima rágalmazás/hitelrontás és alaposan megütheted a bokád.
"
Akkor miért nem élsz a jogoddal?"
Túlkapásokról irtam, te pedig azonnal előállsz a bokamegütéssel.
Jellemző.
Én befejeztem veled, mert nem vagy 100-as.
"KÖztörvényes bűncselekményekhez minden magyar állampolgárnak joga van. Joga van észlelni, szóvátenni és eljárni ellene."
ERRE válaszoltam amit válaszoltam, nem ismétlem meg még egyszer. Ha elsőre nem értetted, századszorra sem fogod.
Azt pedig fenntartom, hogy nem pofázni kell, hanem nem megválasztani! Mi ebben a bonyolult?
Na, Isten áldjon!
Kérdező
"KÖztörvényes bűncselekményekhez minden magyar állampolgárnak joga van. "
Nem, nincsen. Éppen ellenkezőleg, azért hívják köztörvényes bűncselekménynek mert senkinek nincsen hozzá joga. :)
Kérdező, a szöveget érteni kellene, mert nem azt jelenti amit bele akarsz látni, hanem ami le van írva!
"Túlkapásokról irtam, te pedig azonnal előállsz a bokamegütéssel.
Jellemző."
Azt írta, hogy ha tudomásod van valamiről ÉS bizonyítani is tudod, akkor tegyél feljelentést, ha viszont nem tudod bizonyítani AKKOR az csupán rágalmazás lenne és EZÉRT megütheted a bokádat.
Mert a rágalmazás is köztörvényes bűncselekmény!
Takács Zs5 nevű felhasználó válasza:
Kérdező
"KÖztörvényes bűncselekményekhez minden magyar állampolgárnak joga van. "
Nyilvánvaló, hogy kimaradt egy szó: hozzászólni, még ha nem is lakik éppen ott.
Épp a napokban feszegetnek húszéves gyilkosságokat, amiket olyan ügyesen oldottak meg, hogy ma sincs rá bizonyiték - és kéz kezet fog, ugye.
Tehát bizony előfordul, hogy a szavazópolgár csak észleli vagy elszenvedi a bűncselekményt, de az elkövetők olyan rutinosak, hogy nem hagynak bizonyitékot.
Attól az még megtörtént.
Hiába nincs bizonyiték Fenyő lelövetésére, attól ő még meghalt.
Jelen esetben több család elüldözéséről, megfélemlitéséről beszélünk, ami közismert a környéken.
Én örülnék, ha végre más lenne a polgármester, nem Fördős. Nála még Bóth is jobb volt.
Az általad említett dolgairól nem tudok - talán szerencse, mert csak idegesíteném magam. Egyedül a buszállomás botrányáról hallottam (Elios ügy), meg azt látom, hogy ez a gyönyörű barokk város, ami turisztikai célpont is amellett, hogy 32 ezer lakosa van, ill. hogy 3-4 ezer középiskolás tanul itt, szóval a város úszik a szemétben, koszban; a mi környékünkön pl. egyáltalán nem szoktak takarítani, és télen nem hómentesítik a járdákat stb. Holott lakásonként évi 20 ezer forint kommunális adóból azért már simán lehetne minimum közmunkásokkal takaríttatni. (A nem váciak kedvéért: ez itt nem a szemétszállítást fedezi, mint más helyeken; itt külön van a szemétszállítási díj, a kommunális adóról pedig kb. senkinek nincs gőze sem, hogy mire fordítják.)
Az önkormányzatnak láthatóan a hajléktalanproblémát sem áll szándékában megoldani, ezek az alkesz csövesek meg a belvárosban, a Duna-parton, Deákváron, a Földváry téren, szóval kb. mindenhol ott vannak, szemetelnek, balhéznak, ürítenek, isznak.
Szóval nagy balhékról nem tudok; de nekem annyi is elég volt régen, hogy egyrészt kőkemény alkoholista, másrészt meg MIÉP-es képviselőként két értelmes mondatot nem tudott elmondani egyfolytában. Hogy hogy tudott mégis nyerni első alkalommal, bár csak pár szavazaton múlott, de mégis nyert, fogalmam sincs. Azt tudom, hogy a választások előtt pár héttel hirtelen "független" lett - ezzel valószínűleg jó pár plusz szavazót szerzett, akik nem tudták, hogy mi a helyzet. Aztán meg érdekes módon fideszes lett...
Az önkormányzati üléseken meg kb. ugyanazt adják elő, mint a Parlamentben: több tíz oldalas anyagokat csak előző nap kapnak meg a képviselők, aztán kb. nulla megbeszélés és vita, csak a szavazás.
Úgyhogy remélem, lesz olyan jelölt, aki véget tud vetni ennek a diliháznak, ami itt megy már évek óta, és rendbe szedi a várost, hogy legalább olyan állapotban legyen, mint 15-20 évvel ezelőtt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!