Szerintetek is röhej, ami az országban folyik?
Most nézem a HírTV-t aztán nem tudom melyik településről volt szó, de azon ment a cirkusz hogy az önkormányzat nem ad csak 1 m3 fát az embereknek.
WTF? ?
Életerős 35 év körüli pali ott verte magát hogy havi 30 ezret kap az önkormányzattól meg hogy most ezt az 1 m3 fát.
Hát a pofámról leégne a bőr ha ekkora semmirekellő lennék.
Ráadásul ahelyett hogy örülne hogy kapott, még hőbőrög.
Az ilyen szánalmas alakok miatt van ott az ország, ahol.
Igen, totál röhej, én már nem is nézek ilyen videókat, mert olyan szinten felbax a sok proli. Nálam az tette be az ajtót, amikor a svédtelepen forgattak, és ott 20-22 éves srácok pampogtak a kamerába, hogy "nem ad az önkormágyzat segílyt! Hát mibű éljünk? Mibű? Nindzse mit ennünk lássa? Éhezünk, így élünk!"
Közben meg ott a cigi a pofájában, és nyomkodja a telefonját. Hát bameg.
Igen.
Az RTL Klub ebben nagy spíler :D
A szegény család nem tud megélni a 8 gyerekkel, mert az önkormányzat nem adott csak egy 3 szobás lakást.
Apu, anyu életében nem dolgozott, 8 általános nuku.
Vicc.
"Volna itt erre is, de Lázár bácsi meg a haverok hazaviszik..."
Mi van? Mit visznek haza? Nem visznek haza semmit, csak te megint lehetőséget találsz, hogy a fideszt szidhasd!
Igen,röhej,hogy tűzifával és élelmiszerrel szavazatot lehet venni.
Tudod nem ingyen adják,hanem annak reményében,hogy majd a fideszre szavaz...
Ingyen adják.
Utána a szavazófülkében arra szavaz, akire akáar.
Munkakerülők. ...
"Szerintem inkább az gáz,hogy a 21.században még vannak,akik fával kénytelenek fűteni..."
Szerinted sok helyen mivel fűtsenek, okoska?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!