A köztisztviselők indokolás nélküli kirúgását lehetővé tevő törvény után most az Alkotmánybíróság jelöléséről szóló alkotmánymódosítást küldte vissza megfontolásra.
Ilyenkor kicsit sajnálom, hogy az ilyen jellegű államfői vétónak csak jelzés értéke lehet. Bár normális helyen azért a jelzés általában célt ér, most erre nem sok esélyt látok, pedig szerintem nem rossz Sólyom javaslata a módosításról. Sólyom továbbra is teszi a dolgát, csak elismerni tudom ezért.
2010. jún. 21. 16:54
2/10 anonim válasza:
Ez van épülget, szépülget a diktatu... izé demokrácia :)
Köszönjük szépen.
2010. jún. 21. 17:09
3/10 anonim válasza:
Hogy kell egyszerre egyetérteni+nem is egyetérteni? :D
2010. jún. 21. 17:11
4/10 A kérdező kommentje:
Egyetért azzal, hogy változtatni kell a jelölésen, de azzal nagyon nem ért egyet, ahogy most megváltoztatták.
2010. jún. 21. 17:18
5/10 anonim válasza:
Nem csíptem különösebben Sólyom Lászlót,mert voltak különös dolgai. Azt viszont elkell ismerni,hogy az elmúlt 20 év államfői közül ő küldte vissza a parlamentnek legtöbb törvényjavaslatot. Eddig azért legalább változtattak rajta egy kicsit. Most viszont azt nyilatkozta a Fidesz egyik potentátja,hogy a javaslat jó,és nem fognak rajta semmit változtatni.
Ez a probléma egy hónap múlva úgyis megszűnik,amikor a posztkommunista Schmidt kerül az elnöki székbe. Ő minden javaslatot jóvá fog hagyni. Igaz,hogy most nagy Fideszes,és olimpikon volt. De aki élt a Kádár-rendszerben,az tudja,hogy olimipián csak az a sportoló vehetett részt,akit a Párt kiengedett,tehát jól állt pártvonalon. Papp Lacit nem engedték ki. Pedig ő még jobb sportoló volt,mint Schmidt!
2010. jún. 21. 17:21
6/10 anonim válasza:
Schmidtnek szerintem ügynökmúltja is lehet.
2010. jún. 21. 17:25
7/10 anonim válasza:
Nem is csodálom szegényt. Ha a helyében lennék kivégeztetnék minden fidesz szavazót.
2010. jún. 21. 18:50
8/10 anonim válasza:
Már tervezetben van, hogy ha egyszer sikerül megdönteni a fidesz önkényuralmát az összes szimpatizánsát is ki fogják végezni.
2010. jún. 21. 21:09
9/10 anonim válasza:
Vicces látni, ahogy az emeszpések, akik eddig versenyt köpködték Sólyomot, hirtelen hogy megkedvelték az "elnök urat" :))))))
2010. jún. 21. 21:19
10/10 anonim válasza:
Vicces lesz látni a fideszeseket két év múlva hogy köpködik a "miniszterelnök urat".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!