Mi lehet a baja a páromnak? Lehet hogy besokallt? Mit tegyek?
Párom állandóan búval bélelt és problémákat gyárt maga körül. Kb. amióta a babánk egy éves lett. A munkahelyén piszkálja a főnökét és a kollégákat, direkt keresi a konfliktust. Sokszor azt gondolom hogy szándékosan ki akarja rúgatni magát. Itthon is rendszeresen keres vmi kötözködni valót, hol a főzés kapcsán, hol a gyereknevelésben, hol a családi kapcsolatokban - és mindig én vagyok a hibás. Sokszor teljesen passzív itthon, pl. rendszeresen nem fizeti be a rezsi számlákat, vagy ha vigyáznia kell a gyerekre akkor nem szól hozzá csak áll mellette vagy beteszi a járókába és ott hagyja, stb. Legszívesebben a számítógép előtt mered, ezt akár napokig is tudná csinálni.
Pedig nincsenek anyagi gondjaink, egy szem gyerekünk van, a háztartás+gyereknevelés 90%-át én csinálom, tehát itthon sem kell megszakadnia. Azelőtt nem volt ilyen, szerette a munkáját, a kollégáit, szeretett minket is. Mi történhetett vele? Ha beszélni próbálunk, azt mondja nincs semmi baj. Pedig nyilvánvaló hogy van és emiatt csúnyán kezdünk elhidegülni egymástól.
Kérem segítsen akinek van jó ötlete!!!!
Az is lehet hogy csak számítógép függő, és egy kicsit depressziós. Többet kéne vele foglalkoznod, de olyan szinten, hogy odamész hozzá, jó erősen megcsókolod.
Vagy csak odamész és megsimogatod.
A gyereket berakod a másik szobába és felveszel valami szexi ruhát, és abban ugrálsz előtte.
Csinálj neki valami műsort, hogy elvond a figyelmét a gépezéstől :)
Hétvégén pedig menjetek el együtt ki a szabadba, vigyetek egy pokrócot, meg kaját, aztán feküdjetek ki egy dombra és piknikezzetek.
Lényeg, hogy csinálj vele programokat, csinálj szokatlan dolgokat, amiket nem szoktál.
Pl a gyereket add le valakinek és vidd el moziba.
Szerintem ez a baja, hogy minden a gyerek körül forog, és már ő olyan feleslegesnek érzi magát ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!