Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ezekhez a listákho...

Mit szóltok ezekhez a listákhoz? Mely képviselők keresik a legtöbbet, legkevesebbet, hányan keresnek 1milla fölött, stb.

Figyelt kérdés

Nagyon érdekes statisztika:

[link]

És a teljes TOP lista, ez komoly azé':

[link]

2010. jún. 21. 11:29
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
A sikkasztásokba meg még bele sem gondoltam.
2010. jún. 21. 12:45
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

"Nem védem, csak azt mondom, hogy ha majd lesz jogerős bírósági ítélet, hogy ez meg ez lopott, akkor lehet mondani, hogy lopott. Ez azért nem agysebészet."

Nem, de az sem agysebészet, hogy a titoktörvény mellett a nagyhalakat nem fogják letartóztatni, nem indítanak ellenük eljárást, mert a bizonyítékok államtitkok.

Aztán néha dobnak valami kis koncot egy évekig húzódó eljárással, hogy legyen min rágódni (pl: Zuschlag).

2010. jún. 21. 12:50
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg érdekes lista. Az elsőn a Schifferét kicsit elírták. Azt nem értem pontosan, ha valaki budapesti, vagy van budapesti lakása, mi alapján jár neki lakhatási támogatás. A választókerületi pótlékot se értem pontosan, eddig úgy tudtam, annak jár, aki egyéniben nyert a választókerületében. Orbánnak hogy lett ilyen kevés, miniszterelnöki fizetés nincsen, csak a képviselői?
2010. jún. 21. 13:07
 24/27 A kérdező kommentje:

heh, schifferét valóban elírták picit.:)

lehet dobok nekik egy mailt, h javítsák mán:)

orbán fizuja meg, nézd, nm tom hogy megy ez, de az tuti, hogy ott van mellette parlament.hu -s link és ott ennyit írnak ki.

2010. jún. 21. 13:19
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Én egyébként azt nem értem, hogy miért nem ugyanannyit kapnak a képviselők. Ugyanaz a feladata mindegyiknek, ugyanannyi járna mindegyiknek. De remélem valaki meg tudja nekem magyarázni miért mások a fizetések.
2010. jún. 21. 17:25
 26/27 A kérdező kommentje:
főleg tisztségek miatt, bizottsági tagságok miatt, stb.
2010. jún. 21. 17:27
 27/27 anonim ***** válasza:
72%
Én azt mondom inkább keressenek 10 milliokat havonta, úgy, hogy becsületesen elvégzik a munkájukat amivel a választók megbízták őket, minthogy miliárdokat sikkaszanak el. Egyébként meg nem nem meglepő, hogy pl orbánnak ilyen "alacsony" a fizetése mivel mindenféle részvényeiből illetve apuci pénzecskéjéből milliók folynak a zsebébe. Úgy mint Gyurcsánynak aki 80 milliókat kaszál havonta.
2010. jún. 21. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!