Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy európai szinten a magyar orvosok dolgoznak a legtöbbet, mégis ők keresnek a legkevesebbet?

Figyelt kérdés
[link]
2011. aug. 3. 03:50
1 2
 1/16 anonim válasza:
73%
ebben az országban nem csak ők vannak így vele,hanem mindenki...múltkor volt a tv-ben...egyébként meg nem lep meg,itthon semmi jóra nem számíthat az ember...
2011. aug. 3. 04:35
 2/16 anonim válasza:
79%
egyébként én is eü-s dolgozó leszek,nagyon megérte 16évig jól tanulni egy olyan fizetésért,amiből majd éhen lehet halni...
2011. aug. 3. 04:36
 3/16 anonim ***** válasza:
74%
A kórház dolgozóinak részére fenntartott parkolók akkor miért nem Suzukikkal vannak tele, miért böhömnagy Mercik állnak ott???
2011. aug. 3. 07:20
 4/16 anonim ***** válasza:
87%

ma 07:20

Mert zsebbe köztudottan kb. a 2,5-szeresét kapják az orvosok a hivatalos fizetésüknek.

Természetesen amikor arról megy a panaszkodás, hogy milyen keveset keresnek a magyar orvosok, akkor a hivatalos fizetésükről beszélnek.

2011. aug. 3. 07:52
 5/16 anonim ***** válasza:
85%
De azt senki sem említi meg, hogy (és ne tagadja senki) amint bemész, bizony le kell csengetni 5-10.000Ft-ot, ha normális ellátást akarsz. Gondolj bele, ha egy orvos kap minden beteg után 5.000 forintot az egy héten minimum 50.000 forint. Jó, persze, vannak olyan ágak ahol nem kap az ember (patológus) de amíg a társait nem neveli meg senki, ő se várjon el ilyen dolgokat. Én, mint mérnök nem kapok azért több pénzt, mert ledőlhet a ház, és felelős vagyok érte. Sőt, minden képzéssel együtt tanultam annyit mint egy orvos.
2011. aug. 3. 08:45
 6/16 anonim ***** válasza:
82%
Az véleményem erről, hogy a magyar esztergályosok és a magyar kőművesek sem keresik magukat halálra. Nehogy már még az orvosokat kelljen sajnálnom háromszor, ötször annyi bérért.
2011. aug. 3. 12:03
 7/16 anonim ***** válasza:
73%

08:45

"Jó, persze, vannak olyan ágak ahol nem kap az ember (patológus) de amíg a társait nem neveli meg senki, ő se várjon el ilyen dolgokat."

A patológusokkal, röntgenorvosokkal stb. itt alaposan ki van cseszve, miközben pl. a nőgyógyászok szénné keresik magukat. Ugyanakkor a jobb kórházakban az orvosok a pénz egy részét továbbosztják a kevésbé szerencsés kollégáknak.

2011. aug. 3. 13:15
 8/16 anonim ***** válasza:
29%

Az "orvos" szót behelyettesíthetnéd bármilyen, másik munkakörre, - innentől okafogyott a kérdés.

- Esetleg tőlünk keletre vannak még országok, ahol rosszabb a helyzet, de ettől egyik magyar ember közérzete sem lesz jobb.

2011. aug. 3. 14:25
 9/16 anonim ***** válasza:
Ez itt Abszurdisztán, itt minden iszonyú sokba kerül, a fizetések pedig folyamat csak csökkennek. Valamilyen szinten megértem, hogy aki tud, az menekül innen, mert teljesen lehetetlenné válik itt az élet.
2011. aug. 3. 15:07
 10/16 A kérdező kommentje:
De a borítékba ki szokta kapni a pénzt? A kezdő szakorvos vagy a főorvos. AZ aki a műtéteknél ott segít orvos vagy az aki ott a főnök. Általában addig is meg kell élni valamiből míg oda eljut az ember, hogy kapon borítéákot.
2011. aug. 3. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!