Mit szóltok ezekhez a listákhoz? Mely képviselők keresik a legtöbbet, legkevesebbet, hányan keresnek 1milla fölött, stb.
Követelem, hogy a képviselők grízes tésztán, csalánlevesen, és rizibizin éljenek, mindenkori juttatásuk egynegyed minimálbér legyen, lábbal hajtott "Frédi" gyármányú kocsikkal közlekedhessenek kizárólag, és és fellendítendő a magyar könnyűipart, csakis magyar zsákokból készített darócruhát hordhassanak, és esténként egy szabadon választott testrészüket meg kelljen korbácsolniuk.
Emberek, most komolyan: ne a demokrácián akarjunk spórolni. Ne. Nem érdekel, hogy ez a pár ember mennyi pénzt kap, mert nem tétel a költségvetésnek, és az a legszomorúbb, amikor az emberek a demokratikus intézményeken akarnak spórolni.
A képviselő keressen sokat. Akkor nem fog mellé pénzt keresni, hanem a munkájával foglalkozik.
Nem olyan jó buli képviselőnek lenni, én sokkal többet keresek és az ismerőseim is, pedig csak alkalmazottak vagyunk.
jah bocs, de szar vagyok, hogy érdekel a téma. És de szar vagyok, hogy idegesít, hogy olyan emberek kapnak százezreket milliókat akik nem dolgoztak meg érte.
Egyik nap szúrópróbaszerűen találtam olyan embert akinek összesen egy kertészeti képzettsége van, de bent ülhet. Már 23 évesen politikus volt. Biztos kemény melóval érte el és most is azt teszi. nokomment.
úgy látszik a Jobbikosok bevallják sőt szerintem nagy részét visszaforgatják a pártba
persze Gyurcsánynak meg 1 panelháza van mi?
kérdező ennek a többszörösét vágják vágták zsebre kokáék hagyóék bajnaiék kókáék
annyi pénz mozgott az mszp szdsz en belül hogy míg élsz te meg nem számolod
csak derülnek ki a morzsák egy kis BKV egy kis zsarolás lefizetés stb
Orbán Viktor 409.191 Ft-al, 367. a listán:
Tiszteletdíj: 231.900 Ft
Választókerületi pótlék: 177.291 Ft
te se gondolod komolyan xD
Te komolyan elhiszed hogy Gyurcsány 300ezret keres?
Mert ha igen, akkor nincs több kérdésem :))
64
Képviselőként lehet hogy annyit kap, igen. Minden további nélkül elhiszem. Ezen kívül a cégeitől osztalékot szokott felvenni, ami nem fizetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!