Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én várom hogy ez az...

Csak én várom hogy ez az ország tönkremenjen?

Figyelt kérdés
Még fiatal vagyok viszont én úgy döntöttem hogy nem hagyom itt Magyarországot hanem megnézem mi fog kisülni ebből az egészből. Igaz én se akarom ezt de jobb beletörődni abba hogy a FIDESZ-t lehetetlen leváltani. Így én csak kivárom hogy mikor megy tönkre de remélem hogy addig az emberek észbe kapnak bár erre kicsi az esély. Ti mit gondoltok?
2018. aug. 20. 14:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Huszadik, bírom ezt az érvelés, hogy az Orbán kormány eredményeiről készített statisztikák turpisságok. Ez a legegyszerűbb. De az a baj hogy erre én meg azt mondom hogy az a turpisság hogy az Orbán kormány eredményei turpisságnak vannak hazudva. Aztán akkor most vitatkozzunk mint az óvodában. Mert az érvelésednek kb annyi értelme van.
2018. aug. 20. 15:48
 22/25 anonim ***** válasza:
27%
Oldaltól függetlenül aki hazája vesztét akarja, az takarodjon ebből az országból. Ahogy Gyurcsány is megmondta már 12 éve.
2018. aug. 20. 17:06
 23/25 A kérdező kommentje:
#22 Én a leírásban is megmondtam hogy nem ezt akarom. Csak már nincs mit tenni sajna.
2018. aug. 20. 17:08
 24/25 anonim ***** válasza:
Van még néhány hozzád hasonló agyhalott. :D
2018. aug. 20. 21:41
 25/25 anonim ***** válasza:
Dehogy fog tönkremenni! A Kádár rendszer 35 évig működött és senki se értette hogy hogyan és mitől! Hát, most is ez van. Kedves kérdező, előbb-utóbb rájössz majd hogy a látszat mögött ott van a valóság is. Az ország egy nagy szar de akik mögötte vannak azoknak így pont jó, (valószínűleg nem itt élnek) ha meg valami nagyon szar lenne és nekik az nem tetszik akkor javítanak rajta egy kicsit, mindig csak amennyit muszáj.
2018. aug. 23. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!