Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én várom hogy ez az...

Csak én várom hogy ez az ország tönkremenjen?

Figyelt kérdés
Még fiatal vagyok viszont én úgy döntöttem hogy nem hagyom itt Magyarországot hanem megnézem mi fog kisülni ebből az egészből. Igaz én se akarom ezt de jobb beletörődni abba hogy a FIDESZ-t lehetetlen leváltani. Így én csak kivárom hogy mikor megy tönkre de remélem hogy addig az emberek észbe kapnak bár erre kicsi az esély. Ti mit gondoltok?
2018. aug. 20. 14:15
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
40%
Miért menne tönkre? Nincs itt gond, dolgozni kell.
2018. aug. 20. 14:17
 2/25 anonim ***** válasza:
43%
Dehogynem fog tönkremenni. Én is várom. :)
2018. aug. 20. 14:21
 3/25 anonim ***** válasza:
51%
Jelen, tőlem is bedőlhet amennyire akar.
2018. aug. 20. 14:22
 4/25 anonim ***** válasza:
47%

Hát...

A jelenlegi folyamatokat nézve megvan rá az esélye, hogy ha nem is megy tönkre Magyarország, de lesüllyed Bulgária, Albánia szintjére.

2018. aug. 20. 14:23
 5/25 A kérdező kommentje:
Igazad van 1-es. Közmunka van 50 ezerből ami aztán tényleg munka. Már a diplomásokat is odaküldik.
2018. aug. 20. 14:24
 6/25 anonim ***** válasza:
35%

Nem fognak észbe kapni, hacsak valaki össze nem fogja az ellenzéket.

Mikor megy tönkre? Szerintem kb 3-4 év. Ekkorra tervezi Orbán, hogy kilépünk az EU-ból. Utána a legsötétebb Rákosi korszak jön.

Hogy ez b.romság? Térjünk vissza erre 4-év múlva!

2018. aug. 20. 14:25
 7/25 anonim ***** válasza:
40%

5.

Annyi a meló mint a szemét.

2018. aug. 20. 14:28
 8/25 anonim ***** válasza:
42%

" Nincs itt gond, dolgozni kell."

Mondod ezt román bóvli kamionosként, akit a titkárnő asszony tart el a 420 ezres keresetéből, csak látni ne kelljen ezért csavarogsz egy légkondi nélküli krazzal.

Viccet félre, nincs itt se munka, se fizetés, és én is várom mikor megy tönkre...

2018. aug. 20. 14:31
 9/25 anonim ***** válasza:
36%
Csak fél lábon, Pista, azt a kis időt már úgy is kibírod.
2018. aug. 20. 14:31
 10/25 A kérdező kommentje:
#7 milyen munka? Mutass már egyet. A pénz is kevés ha még is lenne. Ilyeneket hallok ismerősöktől hogy asztalos szakmával,meg villanyszerelő szakmával keres 160 ezret,meg 180-at és azt mondja hogy ebből nem lehet megélni. Kifizeti a rezsit,kaját,ház adót(ha van) plusz az egyéb dolgokat és azt veszi észre hogy nem tud másra költeni mert elfogyott. Külföldön olyan jól élnek az emberek hogy van nekik annyi pénzük hogy tudnak más országokban nyaralni. 8 általánossal meg keres 300 ezret egy segédmunkás ismerősöm. Na ilyenkor mivan? Az alulképzetteket jobban megfizetik mint a szakmákkal rendelkezőket?
2018. aug. 20. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!