Még fiatal vagyok viszont én úgy döntöttem hogy nem hagyom itt Magyarországot hanem megnézem mi fog kisülni ebből az egészből. Igaz én se akarom ezt de jobb beletörődni abba hogy a FIDESZ-t lehetetlen leváltani. Így én csak kivárom hogy mikor megy tönkre de remélem hogy addig az emberek észbe kapnak bár erre kicsi az esély. Ti mit gondoltok?
"Közmunka van 50 ezerből ami aztán tényleg munka. Már a diplomásokat is odaküldik."
Mert azok oda valók. Mást úgy se lehet rájuk bízni.
2018. aug. 20. 14:36
12/25 anonim válasza:
8.
Júliusban 20 napot dolgoztam. 578 - at utaltak. Millió állás van, kapom az ajánlatokat - nem sofőr állás! - pedig 43 éves vagyok és csak technikumom van.
2018. aug. 20. 14:37
13/25 anonim válasza:
Nálunk csak 520 at perkelnek teli hónapra Hakap, van nálatok felvétel?
2018. aug. 20. 14:39
14/25 anonim válasza:
Én fiatalként és ellenzéket támogató személyként sem várom, mert tudom, hogyha az ország tönkremegy, akkor rosszabb lesz nekem, a rokonaimnak, barátaimnak és magyarok millióinak.
2018. aug. 20. 14:40
15/25 anonim válasza:
13.
Van.
2018. aug. 20. 14:44
16/25 anonim válasza:
Én meg azt várom, hogy mikor emelik a fizetéseket hatvanszorosára, mint venezuelában. Igaz az árak is ugyanúgy emelkedni fognak, de milyen jól fog hangozni, hogy 12 millió ft a fizetésem.
2018. aug. 20. 14:45
17/25 anonim válasza:
És mint írtam teli hónapra. 20 napra a tiéd nagyon jó. Mondjuk angolosok nálunk is megkapnak 700 at de az meg akkora szívás, hogy mindenki inkább el fele jön.
2018. aug. 20. 14:58
18/25 anonim válasza:
Miért is menne tönkre az ország?
Általános gazdasági fejlődés van itthon, kisebb a munkanélküliség, magasabbak a bérek, kisebb a rezsi, visszafizettünk egy csomó adósságot, sokkal több az előállított hazai termék, sokkal több külföldi multi jön hozzánk, jobbak a külpolitikai kapcsolataink, igaz nem Franciaországgal és Brüsszellel, de az összes szomszédos országgal, USA-val, Izraellel, Oroszországgal, stb, ami amúgy is fontosabb. Mi hanyatlik szerinted itt? és miért?:D Az a baj hogy stadniokat építünk és Mészáros Lőrinc vagyonosodik? Nos egy stadion felépítése úgy 200milliárd forint. Mészáros Lőrinc összes vagyona pedig 100 milliárd forint... hűha... Magyarország csak egy év alatt több mint 40ezer milliárd forint értéket termel. Hoppá. Ehhez képest ugye érzitek hogy Mészáros Lőrinc vagyona zsebpénz
2018. aug. 20. 15:21
19/25 anonim válasza:
Egyébként aki azt várja hogy tönkremenjen a hazája azt üdvözlöm a keleti pályaudvarnál, én leszek az a csávó aki nem ad aprót ha odajöttök kunyerálni.
2018. aug. 20. 15:23
20/25 anonim válasza:
Van pár százalékos fejlődés, ami Németországtól függ, egy csomó multi, összeszerelőüzem, melyek ha megszűnnek, máris visszafejlődés van. Egyre kevesebb az ember, főleg a magyar, csökken a népesség, rengeteg pénzt lopnak el vagy költenek hülyeségekre, az ország vezetői gazemberek. Aki tovább lát a migránsellenességükön, és látja, hogy messze a legtöbb migránst telepítették be, az látja, hogy gazemberek. Ilyen elittel csoda lenne, ha fejlődne az ország. A többi statisztikai turpisság. Néhány ország 30 év alatt már megközelítette volna a nyugati szintet. Írország pl. ma az egyik leggazdagabb Európában. Mi ugyanott vagyunk, mint 30 vagy 60 éve, és 30 év múlva is ott leszünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!