2026-ban nyílhat esély a Fidesz-KDNP leváltására?
A Fidesz támogatottsága nem 30%, de ezt te is tudod.
A legnagyobb hiba az élet minden területén, ha saját magunkat csapjuk be!
Aztán jössz/jöttök a zavargásokkal, amit az ország 90%-a elutasít, még ellenzékből is.
De tételezzük fel, zavargás, lemond a Fidesz, ...
És akkor kit raksz a helyükre a jelenlegi készletből, akire jó szívvel rá lehetne bízni az ország vezetését?
Nem zavarogni kell (a fejekben sem) hanem ahogy már írtam is, megfelelő személy kell, megfelelő párt élére!
Ameddig ez nincs, nincs miről beszélni!
#7,#9 nek:
Komolyan gondolod hogy mondjuk 30%-os támogatottsággal, 70 %-os ellenzéssel legitim kormány lehetne?
Komolyan kérdezem!
#11-nek:
Légyszíves hagy az Orbán féle matekot, jó?
Ha korrekten számolsz, nincsenek többen 35%-nál, és akkor nagyon jóindulatú voltam!
"Komolyan gondolod hogy mondjuk 30%-os támogatottsággal, 70 %-os ellenzéssel legitim kormány lehetne?
Komolyan kérdezem!"
2014 óta ez zajlik. Akkor 44%-kal lett kétharmaduk, most 49%-kal. Egyszer sem kapták meg a szavazatok több, mint felét! És lett valami következmény a pofázáson kívül? Nem.
Szerintem igen.
Addig a ma élő 60-as,70-es emberek jelentősen kevesebben lesznek.
Kevesebb lesz a komcsi,vallásos öregasszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!