Szerintetek a magukat keresztény-konzervatívnak beállító magyar politikusok hány százaléka hisz ténylegesen Istenben?
Nemtom, 60-70% sztem kb. Istenben alapvetően elég sokan hisznek. Én nem vagyok vallásos, de Istenben én is hiszek, mert valamilyen felsőbb erőnek létre kellett hoznia ezt a világot, ezt nevezhetjük akár Istennek is.
Ha az lenne a kérdés, hogy hány %-uk él keresztény értékrend szerint, na az azt hiszem 10% alatt lenne.
Miből gondolod? A magyar öregasszonyok is nagykeresztények mind és hisznek Istenben, mégis azzal töltik a fél életüket, hogy a többi embert köpködik és pletykálkodnak.
Annyit legalább tudsz Kérdező, hogy a kereszténydemokratizmus és a konzervativizmus politikai fogalom és ilyen politikát folytató személy lehet ateista, zsidó, vagy akár buddhista is?
A vallási meggyőződése, hite vagy nem hite a magánügye.
Mivel a Kérdezőnek fogalma nincs arról, hogy mi az a konzervatív, meg kereszténydemokrata, ezért a kérdésének kb. annyi az értelme, mintha azt kérdezte volna, hogy
"Szerintetek a magyar politikusok hány százalékának van szürke zoknija?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!