2026-ban nyílhat esély a Fidesz-KDNP leváltására?
Esély a lottó ötösre van, csak jó számokat kell beírni.
Esély nincs esélyes nélkül.
Egyelőre még sehol nincs esélyesnek még a lehetősége sem.
Ha 2026-ra lesz olyan karizmatikus, megbízható ember, aki megfelelő programú, nagyságú, hiteles pártot tud maga mögött, akkor elgondolkozhatunk rajta.
"Ha 2026-ra lesz olyan karizmatikus, megbízható ember, aki megfelelő programú, nagyságú, hiteles pártot tud maga mögött, akkor elgondolkozhatunk rajta."
Amint megjelenik egy ilyen ember és párt, rá fél évre egy migránssimogató, Soros-bérenc, ateista, korrupt személy és szerveződés lesz, akikkel természetesen Gyurcsány Ferenc és a DK is össze akar fogni, és máris hiteltelenné fog válni.
"2022-őt biztosra tudhatjuk"
Biztos vagy benne, hogy nem lesznek komoly zavargások?
Ha az ellenzék egy negatív kampánnyal bojkottálja a választást, akkor ki fog derülni a fidesz valós támogatottsági aránya! Mindegy hogy Orbi mit matekozik a törvényben, egy kb 30%-os támogatottsággal nem hogy többségi, de még szimpla kormányt sem fog alakítani! Erről a fennmaradó 70% fog gondoskodni!
Ha így gondolod, akkor már a kérdés feltevésének sem volt értelme.
Mert azt ugye mindnyájan tudjuk, hogy a jelenlegi garnitúra - ha addigra még egyáltalán lesznek - totál esélytelen.
"Biztos vagy benne, hogy nem lesznek komoly zavargások?"
Biztos.
"Ha az ellenzék egy negatív kampánnyal bojkottálja a választást, akkor ki fog derülni a fidesz valós támogatottsági aránya! Mindegy hogy Orbi mit matekozik a törvényben, egy kb 30%-os támogatottsággal nem hogy többségi, de még szimpla kormányt sem fog alakítani! Erről a fennmaradó 70% fog gondoskodni!"
Ezt nem igazán értem. Ha nincs kihívó, attól még az az egy jelölt meg fogja nyerni a mandátumot, vagy az az egy párt. A nemzetközi közvélemény kiakad kicsit, Merkel és a Néppárt meg bevédi a Fideszt, oszt jó napot. Annyi változna, hogy nem lenne ellenzék, még papíron sem.
"Ha így gondolod, akkor már a kérdés feltevésének sem volt értelme.
Mert azt ugye mindnyájan tudjuk, hogy a jelenlegi garnitúra - ha addigra még egyáltalán lesznek - totál esélytelen."
Így gondolom, mivel április 8-nak ez a tanulsága. Az emberek, mint a disznók, zabálják a sok moslékot, amit a TV-ben látnak, vagy a rádióban hallanak, és elhiszik, hogy mindenki Magyarország és a magyarság ellen van, aki nem Orbán Viktor és a Fidesz.
#7 vagyok.
A jelenlegi garnitúrából szerintem egy fog talpon maradni, és csak nekik lesz esélyük, bármennyire is nem teszik ez egyeseknek. Ez pedig a DK.
Én elgondolkodnék rajta hogy ha Gyurcsány egy hiteltelen politikai hulla, akkor miért uszítanak ellene a fideszesek? Ha nem kellene tőle tartani, le se sz.rnák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!