Ti szavazni fogtok a Soros által pénzelt Migration Aid-re most hogy pártot alapítanak "Éjjeli őrség" néven?
Milyen szövegértelmezésről beszélsz? Nem azért alapítanának pártot, mert bármikor is indulni akarnának a választáson. Mihez kéne az 1%? Ha te alapítasz egy pártot egy személybe, akkor már indulhatsz a választáson!
Pártalapításra azért van szükség, mert a fideSS törvényei szerint, ha én vagy te (te biztos nem) adományt adnánk nekik, hogy oda adják a rászorulóknak, be kellene fizetniük az adomány értékének 25%-át.
Szomorú, hogy erre kényszerülnek.
Nem kell, hogy te adj, de aki ad az a sajátjából adja. Ha egy cég TAO támogatást ad bárhova, azt a pénzt az adójából teszi, nem az adóalapjából, tehát szimplán kivonja a közösből, melyből az egészségügy, oktatás, infrastuktura fennmaradhatna, fejlődhetne.
Nem értem neked és a regnáló rendszernek mi a baja, ezzel, már hogy ha valaki a saját adózott pénzéből jótékonykodik.
Ma hajléktalan szerencsétlenek (utcán életvitel szerűen tartózkodók) bűnözőknek számítanak magyarisztánba, holnap, aki ad egy százast a koldusnak azt le kell lőni!
NA EZ MAGYARISZTÁN-ORBÁNISZTÁN!
Bocs, de magyar PÁRT, az kaphat külföldről pénzt?
Akkor se szavaznék rájuk, nagyon nem bírom a Migration Aidet se meg a Siewertet se.
# 12-es, ez komoly?! 25% ?????
Hál'istennek egy ideje nem Magyarországon élek, hanem egy normális országban, magam is bevándorlóként, ezért nem tudtam erről a gennységről. Ez teljesen komoly?
A kormány legálisan ellopja a civil magánadományok negyedét??????
Ezekbe tényleg belekötözött a sátán, vagy megbolondultak, nem tudok mást mondani. Tolvaj, korrupt, gerinctelen bűnbanda!
Őszintén szólva a nemzethy minden mellett nekem már attól szimpatikusak, hogy nem ez a pirosfehérződ szemüveges, hazaitermék, hazaioxigén, hazaihélium, magyarnarancs, szíphazám okádat dől tőlük.
Az elmúlt 8 évben valami újfajta allergiám alakulhatott ki mert már lassan a gyomrom kifordul, mikor valamire nagy betűkkel rá van írva hogy "HAZAI NEMZETI!!"
17.
Szóval csak ott lehet az utolsó olajcsere hely is "national", ahol nemzetről nem is beszélhetünk, ugye? Csak ott lenghet a zászló minden udvarban, ahol katyvasz emberek elélnek egymás mellett?
Ahol még van tartalma a nemzetnek, a nemzetinek, ott csúnya-rossz-elvetendő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!