Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti szavazni fogtok a Soros...

Ti szavazni fogtok a Soros által pénzelt Migration Aid-re most hogy pártot alapítanak "Éjjeli őrség" néven?

Figyelt kérdés
Persze ha sikerül össze szedniük azt az 1%-ot 2022-re :)
2018. aug. 18. 16:52
1 2 3
 11/21 huzoro ***** válasza:
57%

Milyen szövegértelmezésről beszélsz? Nem azért alapítanának pártot, mert bármikor is indulni akarnának a választáson. Mihez kéne az 1%? Ha te alapítasz egy pártot egy személybe, akkor már indulhatsz a választáson!

Pártalapításra azért van szükség, mert a fideSS törvényei szerint, ha én vagy te (te biztos nem) adományt adnánk nekik, hogy oda adják a rászorulóknak, be kellene fizetniük az adomány értékének 25%-át.

Szomorú, hogy erre kényszerülnek.

Nem kell, hogy te adj, de aki ad az a sajátjából adja. Ha egy cég TAO támogatást ad bárhova, azt a pénzt az adójából teszi, nem az adóalapjából, tehát szimplán kivonja a közösből, melyből az egészségügy, oktatás, infrastuktura fennmaradhatna, fejlődhetne.

Nem értem neked és a regnáló rendszernek mi a baja, ezzel, már hogy ha valaki a saját adózott pénzéből jótékonykodik.

Ma hajléktalan szerencsétlenek (utcán életvitel szerűen tartózkodók) bűnözőknek számítanak magyarisztánba, holnap, aki ad egy százast a koldusnak azt le kell lőni!

NA EZ MAGYARISZTÁN-ORBÁNISZTÁN!

2018. aug. 18. 19:20
 12/21 anonim ***** válasza:
49%

Bocs, de magyar PÁRT, az kaphat külföldről pénzt?

Akkor se szavaznék rájuk, nagyon nem bírom a Migration Aidet se meg a Siewertet se.

2018. aug. 18. 19:40
 13/21 anonim ***** válasza:
43%

# 12-es, ez komoly?! 25% ?????

Hál'istennek egy ideje nem Magyarországon élek, hanem egy normális országban, magam is bevándorlóként, ezért nem tudtam erről a gennységről. Ez teljesen komoly?

A kormány legálisan ellopja a civil magánadományok negyedét??????

Ezekbe tényleg belekötözött a sátán, vagy megbolondultak, nem tudok mást mondani. Tolvaj, korrupt, gerinctelen bűnbanda!

2018. aug. 18. 19:46
 14/21 anonim ***** válasza:
6%
Nem.
2018. aug. 18. 22:04
 15/21 anonim ***** válasza:
78%
Ahogy olvastam, nem az a céljuk, hogy választast nyerjenek. Egyszerűen ez az egy lehetőségük maradt.
2018. aug. 18. 22:25
 16/21 anonim ***** válasza:
75%
Ha meg egyszer megis odáig fejlődne a dolog, hogy "tényezővé" válnak a politikában, majd nyilván lesz programjuk, stb., ami alapján mindenki eldöntheti, hogy szavaz- e rájuk.
2018. aug. 18. 22:28
 17/21 anonim ***** válasza:
53%

Őszintén szólva a nemzethy minden mellett nekem már attól szimpatikusak, hogy nem ez a pirosfehérződ szemüveges, hazaitermék, hazaioxigén, hazaihélium, magyarnarancs, szíphazám okádat dől tőlük.

Az elmúlt 8 évben valami újfajta allergiám alakulhatott ki mert már lassan a gyomrom kifordul, mikor valamire nagy betűkkel rá van írva hogy "HAZAI NEMZETI!!"

2018. aug. 18. 22:37
 18/21 anonim ***** válasza:
50%

17.

Szóval csak ott lehet az utolsó olajcsere hely is "national", ahol nemzetről nem is beszélhetünk, ugye? Csak ott lenghet a zászló minden udvarban, ahol katyvasz emberek elélnek egymás mellett?

Ahol még van tartalma a nemzetnek, a nemzetinek, ott csúnya-rossz-elvetendő?

2018. aug. 18. 23:02
 19/21 anonim ***** válasza:
46%
17-es én meg pont tőled hányok, mert divatból sz*rsz oda, ahol eszel kisfiam.
2018. aug. 18. 23:33
 20/21 anonim ***** válasza:
Olyan nulla a pártotok éppen elvtársak, mint amiket csak nyomkolászni tudtok! :)
2018. aug. 20. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!