Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Skyrim-ban (Égkoszorúban)...

Skyrim-ban (Égkoszorúban) melyik "politikai haderő" áll legközelebb, legbarátságosabban Whiterun (Fehérvágta) vármegye népéhez, őreihez-haderejéhez? És melyik haderő győzelme által "marad meg" az eredeti őrség?

Figyelt kérdés

Az Imperials-ok (Birodalmiak), vagy a Forsworns-ok (Ellenállók)?

Azért hagytam ki a kérdésből a Stormcloaks-okat (Viharköpenyeseket), mert megostromolták Fehérvágtát, romosabb lett a város, és lecserélték Fehérvágta őrségét (ahogyan mindenhol). Egyébként, ettől eltekintve, talán az ő nézeteik a legszimpatikusabbak számomra.

2014. máj. 27. 12:21
 1/7 sKillEr96 ***** válasza:
Az Imperial-ok, ha jól emlékszem, bár nem ma játszottam vele :D
2014. máj. 27. 15:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Mind 2 lerombolja a várost.
2014. máj. 27. 15:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Tehát a három haderő közül csak a Birodalmiak hagyják meg eredeti állapotban a várost, és az őröket - ,vagy még ők sem?
2014. máj. 27. 16:51
 4/7 anonim ***** válasza:
A Forswornokat hagyd ki nekik nincs közük Whiterun-hoz. Itt a lényeg a birodalom és a viharköpenyesek ellentéte, és így igaz akármelyiket választod a kettő közül a város kicsit romosabb lesz. De szerintem a viharköpenyesek jobbak. "Damn faithless imperials!" Az eredeti őrség (sárga egyenruha) a birodalmiaknál marad meg, de ez sem 100% mert én csak egyszer álltam a birodalom oldalára.
2014. jún. 1. 10:19
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Nekem is a viharköpenyesek a "szimpatikusabbak", csak ez a két része zavar a dolognak.

2014. jún. 3. 18:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Még szép hogy a stormcloakok szimpatikusak:D, az inperialok b**ik 😂
2019. máj. 6. 07:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok imperial*
2019. máj. 6. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!