Ti szavazni fogtok a Soros által pénzelt Migration Aid-re most hogy pártot alapítanak "Éjjeli őrség" néven?
Nem.
De miért kéne szavazni? Tudsz valamit, lesznek mostanában választások és indulnak rajta?
Pártot meg sajnos te is alapíthatsz, de mivel a kérdésed alapján elég buta vagy ezért sok pénzre lesz szükséged hozzá!
Bocs, de te program nélkül szavazol pártra, mert én nem. Vagy most honnan kellene tudnom jelenleg, hogy 2022-re mikkel fognak "kecsegtetni"? Ha megfelelő célkitűzéseik lesznek, hitelesnek érzem őket stb, stb, akkor lehetséges.
Vagy most ilyen "rohadt migráncssimogatókra soha, dögöljenek meg" válaszokat vársz talán?
"Vagy most honnan kellene tudnom jelenleg, hogy 2022-re mikkel fognak "kecsegtetni"? "
nem kell hozzá jósnak lenni ehhez. ugyanaz lesz a programja mint a mostani balos minipártoknak
Egyelőre nem ismerjük a programjukat, hogy szavaznánk rájuk?
Majd ha kiderül, pontosan mik az elképzeléseik, milyenek a politikusaik, az alapján eldöntöm.
Egy dolog biztos: a Fideszre sosem szavaznék, semmilyen körülmények között, mert nem vagyok a saját hazám és önmagam ellensége.
Sajnos a jelenlegi ellenzék jelentős része is leszerepelt előttem, így biztosan figyelni fogom az új arcokat tartalmazó, friss pártokat, amelyek nem az eddigi korrupt politikai elit figuráival vannak tele.
Ha egyetlen volt fideszes, MSZP-s, MDF-es, SZDSZ-es, DK-s, MIÉP-es vagy kisgazda is lesz köztük, az én szavazatomra nem számíthatnak.
Elegem van a régi gárdából, Orbánostól, Gyurcsányostól, mindenestül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!