Ki kérdezte, hogy kik sátraznak a parlament előtt? Az Orbán kormány által múlthéten kilakoltatott családok! Íme a videó!
A kis számú tényleg szerencsétlent - aki önhibáján kívül lett fizetésképtelen - leszámítva a többi tényleg agyhalott. Nem csak gazdasági analfabéta, aki szó nélkül aláírta a saját gazdasági öngyilkosságát a svájcifrankos devizahitellel!
Nem szeretem a bankokat, a hitel egy szükséges (nem feltétlenül) rossz megoldás, ha az ember tisztában van a saját korlátaival, lehetőségeivel! Van egy igazán rossz része a hitelnek, vissza kell fizetni! Ha nem megy megoldást kell keresni és nem lapulni a fűben, hogy majd lesz valami, meg a szemét állambácsi segítsen, mert hülye voltam!
a baloldaliak 2012ben azert frocsogtek, mert "hat hogy kepzeli a kormany hogy itt az en penzemen forintositja a devizahiteleket?" a kilakoltatasi moratoriummal kapcsolatban is itt pofaztak az egyeni felelosseg mellett
most meg falegyenest mast, ugy hogy 6 eve bekeido van
hogy lehet nektek megfelelni balhulyek?
Fontos hozzátenni, hogy sokan úgy vették fel a hitelt, hogy már akkor kérdéses volt visszatudják-e fizetni. Nekem is van vagy 3 ismerős család, akik beleestek a deviza csapdába. Mind a 3 ki is ment Németországba dolgozni, hogy majd a kinti fizuból visszafizetik, elrendezik, stb.
3 családból tudod végül mennyi fizette vissza? Egyetlen egy. A maradék kettő az elején elkezdte, 2-3 hónapig csinálták rendesen, utána abba hagyták. Mikor megkérdeztem tőlük miért még ők voltak felháborodva. Mert nem gondolom komolyan, hogy ők majd annyit vissza fognak fizetni. Akkor foglalja le a bank a házat inkább, stb, de az életszínvonalukból nem adnak le, mert nehogy már. Meg köcsög magyar állam, hogy nem segíti ki őket, stb. A vicc az egészben, hogy az egyik család kint is elkezdett hitelekre venni dolgokat, stb.
Pont az ilyenek miatt megoszott már jó ideje a devizások megítélése. Mert igen, vannak olyanok, akiket megszívattak, stb. De ahogy a fentebbi példámban is írtam sokan maguknak köszönhetik, hogy ott vannak ahol.
Sajnálom őket, de volt egy idő - én is ismertem sok ilyen embert - hogy orrba - szájba vették fel a hitelt, 72 hónapra Suzukira, mert a szomszédnak már van.
Bármikor beüthet a krach, lehetsz beteg, jön egy válság, munkahely elvesztése stb. Nekem is van jelen pillanatban is hitelem, kettő is, de ha nagyon kéne, holnap kp. le tudnám tenni, a hátralévő részt. Sajnos sokan messze erejük felett vettek fel hiteleket, és még arra jött a válság.
A hitel nem rossz dolog, csak felelősen kell hozzáállni.
Hahahaha Molnár F.(Asz) Árpád
Ez ám a hiteles hírforrás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!