Miért érzem azt, hogy én a Gyurcsány kormány alatt jobban éltem? Pedig itt mindenkit azt mondja, hogy Orbán mentett meg minket.
Látjátok, ez itt a nagy probléma, a fideszgyűlölők nagyrésze hadilábon áll a matematikával. Képtelenek felfogni, hogyha a bérek emelkedtek 12-%kal, az árak meg csak 3%kal, akkor baromi nagy reáljövedelemnövekedést érünk meg (top3-bn van az EU-ban amúgy)
"Jelentősen, 10 százalék felett nőtt az átlagkereset minden ágazatban idén májusra az egy évvel korábbihoz képest – közölte a napilap a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adataira hivatkozva. "
A Soros bérencet hogy hagyhattad ki? :D
Kedves 13-as válaszoló, megerősíted azt, amit írtam? Tehát hogy attól hogy többet keresel, nem jelenti azt, hogy jobban is élsz a kiadások miatt?
Ráadásul gondoljunk azokra is esetleg, akiknek még nincsenek gyerekei, mert mondjuk fiatalok. Tudjátok, a jövőről. Az ő szempontjukat sem ártana figyelembe venni.
Lazán elfeledkeznek megemlíteni ezt a röpke 20 milliárd eurós imf hitelt, mert nem tétel szerintük, de közben meg megy a hiszti a Paks II beruházás miatt, hogy 20 évre eladósítják vele az országot, pedig az nem a levegőbe megy el, hanem termelő üzem épül belőle és "csak" 12,5 milliárd euróra van tervezve.
Ha nem kellett volna kifizetni az általuk elszórt imf hitelt, zsebből felépíttethettük volna Paks II-t és még maradt volna 1-2 metróra is pénzünk bőven. De ez nem számít, gyurcsányék jól gazdálkodtak, a zorbánék meg csak tönkreteszik az országot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!