Hogyan lehet az Orbánnak kétharmada, ha sorozatban most már az emberek ezrei mennek az utcára a kormány "agybeteg" politikai húzásai miatt? Alig telt el félév. Ennyire "megvezettek" mindenkit?
Most hallottam...megtelt a Kossuth-tér. Mind annak idején a Gyurcsány-érában. Jó mi?
Ezt hozta 2/3,amitől minden európai politikus óvott minket!
A tüntetők nagy része fiatal - középiskolások, egyetemisták, fiatal felnőttek - tehát nem átlagos FIDESZ-szavazók.
A FIDESZ-szavazók többsége 30 feletti dolgozó ember, valószínűleg ezért tűnik úgy az interneten/tv-ben hogy mindenki ellenük van.
Rengetegen vannak még, ha nem így lenne nem szavazták volna meg őket ekkora fölénnyel. Lehet, hogy voltak akik az internetadó/kitiltások miatt elfordultak a tavasszal még támogatott FIDESZ-től, de nem hiszem hogy ez komoly szám lenne.
Megmondom, hogy lett kétharmada, bár eléggé kétségbeejtő, hogy magadtól nem jöttél rá.
Na tehát:
MERT NEM MENT EL FÉL ORSZÁG SZAVAZNI!
Azért. Mégis mit vártatok? Hogy majd a 2 millás fideszdroidmag otthon marad?
Volt választék. Ezeknél csak jobb van, kivéve gyurcsány meg jobbik.
Miért nem x-elt pl az lmp-re az a sok otthon morgó polgár? Most így jobb lett? Nem? Miért nem mentél el? Most már pofa be.
Ezért, nem pedig mert olyan jó teljesítményt nyújt orbán. Sőt.
Nem a Fidesszel vagyok!
Én a bukottak, országunk elleni hadjáratot, ami már külföldi területekről is folyik, EZT tartom gusztustalannak és megengedhetetlennek!
Vége. Itt valami eltörött,az tuti. Vége a Fidesz-Imazsnak.
Ők a tévedhetetlenek,akiket csak Azerbajbzsánban fogadnak,Európában már jószerivel senki...
Alig-alig találkozik komoly politikussal,csak önkényurakkal.
az ország szavazóképes népességének jóval kevesebb, mint a fele ment el szavazni, és ezen emberek picivel nagyobb többsége (a buzgómócsingok) szavazott a fideszre
a régi rendszerben nem lett volna esélyük, mivel a szavazás sem lett volt érvényes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!