Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Origo cikke rasszista?

Tgt kérdése:

Az Origo cikke rasszista?

Figyelt kérdés

A szerző azon akad ki, hogy Németországban a Kinder csoki dobozán egy fekete kisfiú képe van (aki egyébként Jérôme Boateng német focista gyerekkorában).

Aztán meg azon, hogy a finn gyerekeknek készült szexuális felvilágosító könyv különböző bőrszínű emberek együttlétét „reklámozza”.

[link]

2018. aug. 6. 17:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
82%

"a második az engem is kiakaszt, az ilyet nem kéne reklámozni... a különböző fajokat nem kéne keverni"

Tudod, mi az a faj? Segítek, az ember maga egy faj. Amikor különböző fajok keverednek, pl. ló és szamár, abból lesz az öszvér, ami szaporodásra képtelen. De az emberek mind egy fajba tartoznak, legfeljebb rasszok keveredéséről lehet beszélni. Ami viszont nem értem, miért gond.

De amúgy az ilyen megnyilvánulások egyértelművé teszik, hogy rasszista vagy. Ha ezt nem ismered fel, azt végül is megértem, de így nyilvánvalóan nem tudod objektíven megítélni, hogy a cikk rasszista-e.

2018. aug. 6. 22:15
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
Mi van elvti? Csak nem te is felkerültél egy kindercsokira? :P
2018. aug. 6. 22:35
 23/24 anonim ***** válasza:
15%

senki sem kötelez, hogy itt élj ebben a "putri országban", úgy hallottam mostanában románia nagy kedvencetek

mit szólnál hozzá, ha odatakarodnál?

2018. aug. 6. 22:41
 24/24 anonim ***** válasza:
37%

22es

biológiai értelembe a "faj" valóban ezt takarja, rasszista szótárban más jelentése van

lehet, hogy rasszista vagyok amiatt mivel azt mondom, hogy nem kéne keveredni másokkal

a fehér fajnak jobb a gén állománya, talán még a négereknek van még hozzá hasonló

de nézzük meg pl a cigányokat, 15-20 év körül a lányok formásak, szép arcuk van, a fiúk kidolgozottak, de ugyan ez pár év mulva... cigányból milfet látott már valaki?? 25-30 fölött mind a két nem el kezd hanyatlani, ennek is lehet van egy rasszista hangzása, de ha megnézed ezalól szinte nincs kivétel, a lopós cigány alol lehet van több 100-1000 kivétel ez alol nem igazán

amúgy a 23asnak üzenném, hogy orbán az nem a "fhürer" akiben van anyi hazaszeretet mint a legtöbb "rasszistában" az inkább rágta volna le a kezét, mint hogy orbánra szavazzon

2018. aug. 6. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!