Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Origo cikke rasszista?

Tgt kérdése:

Az Origo cikke rasszista?

Figyelt kérdés

A szerző azon akad ki, hogy Németországban a Kinder csoki dobozán egy fekete kisfiú képe van (aki egyébként Jérôme Boateng német focista gyerekkorában).

Aztán meg azon, hogy a finn gyerekeknek készült szexuális felvilágosító könyv különböző bőrszínű emberek együttlétét „reklámozza”.

[link]

2018. aug. 6. 17:31
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
41%

Tudod mit? Legyen rasszista, ha neked úgy jobb.

DE.

Nem inkább az rasszizmus, hogy Németországban PONT egy néger gyerekképet kellett a német gyerekeknek szánt csokira tenni?

Arról külön lehet vitatkozni, hogy mennyire lehet egy néger focistát egy nemzetbe tartozónak tartani pl Beethovennel.

Vagy nem inkább az a rasszizmus, hogy a finn gyerekeket próbálják agymosni, hogy a saját bőrszínük nem jó, hanem keverni kéne másokkal?

Vagy nem éppen az rasszizmus, hogy a MAGYAR köztévében egy stupid reklámban egy néger reklámozza MAGYAR férfiaknak a valamilyen illatszert? Ki az a marha magyar, aki megveszi, a reklám után?

2018. aug. 6. 17:48
 2/24 anonim ***** válasza:
38%

ilyen ostobák a baloldaliak, hogy már a saját hazugságukat kénytelenek elhinni

igen, nyilván a bőrszínről szólnak a problémák

2018. aug. 6. 17:48
 3/24 anonim ***** válasza:
42%

Nem rasszista. A cikket nem önmagában kell értékelni. Tendenciálisan egy kényszerített multikultúralizmus felé halad európa, miközben ugyanazok vígan kivégeznek minket hazájukban.

Hol láttál már ugyanilyen tendenciát afrikában vagy a közel keleten, amiben mi európaiak vagyunk a kedvezményezettek?

2018. aug. 6. 17:50
 4/24 anonim ***** válasza:
56%
nem, nem az,nemtudom felbirod e fogni hogy en nem leszek nigeriai holnap,csak mert Nigeriaba koltozok,ehhez tartozik egy faji feltetel is.negernek kellene lenned ahhoz,es igen,a nemetek europai emberek,ezert vicces hogy egy afrikai ferfit tesznek oda..a rasszizmus utalni valakit faji alapon,csak azert mert annak szuletett,ez a definicio,hiaba szandekosan onkenyesen rahuzzak barmire,ami a szelsobalnak nemtetszik.es itt szo nincs ilyesmirol.egy nigeriai jogosan haborodna fel,ha mondjuk egy kinai lenne valami nigeriai kulturalis dolog arca.
2018. aug. 6. 17:53
 5/24 anonim ***** válasza:
56%

Én nem voltam rasszista, csak újabban lettem azzá, mióta ezt leakarják tolni a torkomon.

Gyerekkorom óta mindent utálok, amit erőszakosan rám akarnak erőltetni.

Mellesleg a Kinder csokinak nem túl meggyőző reklám a sanyarú képű négergyerek - akárki is legyen az - mert nem buzdít a csokievésre, inkább úgy néz ki, mintha most jött volna egy béltükrözésről.

2018. aug. 6. 18:05
 6/24 A kérdező kommentje:
Rosszabb a helyzet, mint gondoltam :(
2018. aug. 6. 18:11
 7/24 anonim ***** válasza:
75%
Most utánanéztem drága Origónk ezt jól benézte ezek a Kinder csoki csomagolások ugyanis a 2016-os!!! foci EB-re készültek, és a válogatott tagjai voltak rajta nem csak Boateng, azóta meg eltelt két év és lement egy VB is és ők most írnak erről, erre mondtam, hogy ez a "nemzeti újságírás".
2018. aug. 6. 18:14
 8/24 anonim ***** válasza:
44%

az első az így furcsa, de hát jól van

a második az engem is kiakaszt, az ilyet nem kéne reklámozni... a különböző fajokat nem kéne keverni

akinek mindegy a bőrszín oké, majd úgy fog párt választani magának, hogy nem fogja figyelembe venni a "rasszista kijelentéseket" szíve joga

de ezt könyvekbe bemutatni egy befojásolható gyereknek?? a következőbe a homoszexualitás is benne lesz??

ez szerintem jogosan felháborító

most, hogy néger gyerekkel reklámoznak, hát istenem, gondolom ennek is van egy "haszna" pl jobban fogadják be a migránsokat, a gyerekeket szoktatják a máshozy hogy ne legyen egy rasszista nemzedék, vagy puszta marketing

de ez anyira nem botrányos

2018. aug. 6. 18:20
 9/24 anonim ***** válasza:
64%
5ös, elolvastam amit írtál, kíváncsiságból megnéztem a cikket, tényleg olyan az arca :D
2018. aug. 6. 18:23
 10/24 anonim ***** válasza:
29%

a baloldal meg azóta is lázár jános szándékosan félreértett mondatatitól retteg

2018. aug. 6. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!