A Fideszes bulvár újabb hazugságaiba fulladt bele, mikor áll le a gátlástalan hazudozás?
Sok Fideszes szavazó azzal támadta Vonát, hogy "Allah", mint kiderült ez is hazugság volt, a bírósági nyomás hatására a szennyportáloknak vallani kellett.
De mikor áll le a hazudozás?
Sorosmédia 444 index 24 beépített afrikai néger arab terrorista migráncs beépített enberek ismerték be!
A fidesz média igazat mond mindig!
Vona egy allahakbarozó arab migráns terorista!!!!8888
Amíg van Fidesz addig soha. Régen az origot olvastam de már erős hányinger fog el ha meglátom a kezdőlapot.
Soros György jobbra, Soros György balra
Egy migrans késelt
Orbán Európa megmentője
Újra Soros György
Egy migrans erőszakolt
És ezzel ki is merültek a témák, érdemleges és hír egy darab se.
https://www.youtube.com/watch?v=iuLCoSRF8Xs
Hát ennek a videónak a hitelességét senki nem vonta kétségbe, hogy ezt milyen szavakkal tálalja a sajtó, az másodlagos.
A Sorosmédia újabb hazugságaiba fulladt bele, mikor áll le a gátlástalan hazudozás?
link: 444 index összes illegális migránsokról szóló cikke
tények a tények :
voncsi pártja igennel szavazott az unió esetleges kötelező betelepítésére
# 8/9 Időpont ma 21:50
Fejtsd ki kérlek bővebben, mert én ilyenről nem tudok! Én csak arról tudok, hogy maga orbán viki javasolt világkvótát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!