Fideszesek, nektek ez sem gyanús?
Először külön bíróságok: [link]
Aztán egy fidesszel szimpatizáló bírót ( pontosabban rektort ) akarnak kinevezni az élére: [link]
Majd személyre szabott törvényeket írnak: [link]
Tudom, tudom, teljesen véletlen hogy pont a fidesz számára kényes ügyekben ( korrupció, EU-s jelentések, oligarchák ügyei, stb ) akarnak külön bíróságot létrehozni. Mint ahogy az is véletlen, hogy ennek az élére pont olyan kerül akivel a fidesz teljes mértékben elégedett és neki sincs sok ellenvetése a párttal szemben, majd még nagyobb véletlen egybeesés, hogy törvényt hoznak hogy ennek az embernek jó legyen, de hát na...
Igen, azt is tudom hogy az, hogy a fidesz elégedett vele és fontos pozíciót ad neki ( amit kimondottan a saját embereinek szokott adni, fidesszel ellenkező ember nem birtokolhat olyan fontos pozíciót ahová a kormány nevezi ki az embereket ), nem jelenti azt hogy fideszes, de hát láttuk már hogy hány alkalommal ellenkeznek a fidesz által választott emberek a párttal.
Szerintetek ez tisztességes? Mit szóltok hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!