Fideszesek, nektek nem gyanús hogy PONT a választások előtt kapnak fizetésemelést a katonák, rendőrök, háziorvosok, fogorvosok?
Már hozzá kellett volna szoknotok.
Minden párt 46 hónapnyi rablás, hazudozás után 2 hónapnyi osztogatással akar választást nyerni.
Pont azért fideszesek, mert nem gyanús nekik semmi, illetve ha Orbánék valamit azért csinálnak, hogy szavazatokat szerezzenek, akkor az csakis szent célért történik, amit az Úr Jézus személyesen hagy jóvá a mennyekben ülve, mert Isten szereti Orbán Viktort.
Nyugi, hallok ilyet bőven nagyanyámtól és haveri körétől, tudom miről beszélek.
Mivel csak alkalmi kifizetésekre van pénz, nem meglepő, hogy az időpontot úgy választják meg, hogy benne is maradjon a szavazók fejébe ez az értük tett intézkedés.
Probléma ezzel csak annyit, hogy az ilyen jutalomfalatkákkal a helyzet nincs megoldva, de a kormányzati kommunikáció szintén eléggé el nem ítélhető módon ezt sugallja, erre rá is harap a mindenkori ellenzék. Kicsinyes dolog, de kispályán mégis csak a kispályások játszanak.
Hmmm.....nekem a 74670 forintos fizetésem 77220-ra emelkedett....múltkor vettem 4 szem paradicsomat 620 Forintért, és a fehér vajkrém ami múlt héten a CBA-ban 329 Forint volt, az ezen a héten 459....mi a f.a.s.z folyik itt? :D
Én is örülnék,ha havi 30 ezerrel többet kapnék...
Maydy4.
Rossz helyen élsz,valószínűleg nem megfelelő iskolai végzettséggel,droid munkakörben.
Így drága a szezonon kívüli paradicsom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!